Szeretnénk kisbabát, de a férjem aggódik. Vélemények, tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Férjem attól fél, hogy Ő egyrészt már "öreg" (46 éves) de egészséges férfi. Én bár fiatal vagyok, de édesanyám, nagypapám és nagymamám is rákban ment el, és fél, hogy örökletes. Ez az én fejemben is megfordult, de ennyi erővel, akkor senki nem vállaljon babát, mert szinte mindenkinél voltak rákos betegek, vagy cukros, vagy egyéb örökletes bajok. Vélemények, tapasztalatok?2014. dec. 7. 12:33
1/7 anonim válasza:
Az aggodalom normális, mindenkiben megvan. Ettől függetlenül neked van igazad. Mindenkiben van bibi :) Csak remélni lehet a legjobbakat. :)
2/7 A kérdező kommentje:
Mondtam neki, hogy ha mindenki így gondolkozna, réges rég kihalt volna az emberiség. :D
2014. dec. 7. 12:41
3/7 anonim válasza:
Van olyan örökletes betegség, ami miatt én is aggódnék.
A rák nem ilyen.
A kora természetesen lehet negatív hatással. De kutatások azt mutatják, hogyha elég fiatal az anyuka, az ellensúlyozza.
4/7 anonim válasza:
ma mar olvastam egy ehez hasonlo kerdest.. csak ott a ferjed 2.tipusu cukorbeteg volt es attol van beparazva h a baba orokolhetne...
5/7 A kérdező kommentje:
Én is olvastam, de az nem az én férjem. Ő szerencsére nem cukros. :)
2014. dec. 7. 14:22
6/7 anonim válasza:
Úgy tudom, a rák alapesetben nem örökölhető. A rákra való hajlam is csak ritkán. Amúgy ennyi erővel senki ne vállaljon gyereket, mert valamilyen rizikó mindenkinél van.
7/7 A kérdező kommentje:
Tény, én is félek, hiszen anyukám rákban halt meg, és az ő mind két szülője is. De ez benne van a pakliban sajnos.
2014. dec. 8. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!