Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tapasztalatok? Velemenyek?

Tapasztalatok? Velemenyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok. A Parommal dec22.en voltunk egyutt. A menzim dec9.en volt meg. Ha minden igaz jan6.an kellene megjonnie. Nem szoktam gorcsolni egyáltalán és a hétvégén kezdtem gorcsolni picit. Bele szúr a hasam aljaba és ugy marad mars elmúlik szép lassan. És úgy érzem feszül a hasam alja. De ez sem folyamatos. Szerintetek mitől van? Ma már nem éreztem vak egyszer egész nap. Szerintetek lehet babuci?:)

Köszönöm a válaszokat!

2014. jan. 2. 21:33
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

A hasfeszülés és a nyilalgatás utalhat arra.

Nekem dec. 2-án volt az utolsó menzim első napja. Dec. 28-án csináltam tesztet és két csíkos lett. :)

Szerintem csinálj te is. Nagyon ajánlom a Gabriell terhességi tesztet. nagyon megbízható és gyors. Már korai szakaszban kimutatja!!!

Sok sikert! :)

2014. jan. 2. 23:02
 2/19 A kérdező kommentje:
Koszi. Angliában vagyok sajnos itt nincs:( alig bírók már várni,h tesztelhessek. De addig is várom a velemenyeket:)
2014. jan. 2. 23:14
 3/19 anonim ***** válasza:
Nekem 22én volt peteérésem és 6-7.e körülre nem várom.....Most nagyon nyílalgat a hasam alja. Beleszúr és pár másodperc múlva múlik el. Sajnos minden egyes menstruáció előtt így szokott lenni.....bár mondják, hogy az elején ugyan az a tünet, de akkor is jobb lenne, ha más tünetem lenne. Szeretnék reménykedni, ez a 3. hónap próbálkozásunk. Azért nem élem bele magam, mert menstruáció előtt mindig ezt érzem.
2014. jan. 3. 17:09
 4/19 anonim ***** válasza:

Bármi lehet, reméljük baba :-) Nagyon szorítok, írj majd hogy mi lett!

Egy angliai anyuka

2014. jan. 5. 07:20
 5/19 A kérdező kommentje:
Okes. Holnap reggel tesztelek.
2014. jan. 5. 11:50
 6/19 anonim ***** válasza:

1. válaszíró:

Sajnálom, hogy nincsen ott ilyen!

Majd írd már meg, hogy mi lett az eredménye!!!!

Én jövőhéten pénteken megyek dokihoz!

2014. jan. 5. 14:04
 7/19 A kérdező kommentje:
Okes:)irok holnap. Remelem +.nem akarok csalódni.100,h a nelvárt Balkan kimutatja?
2014. jan. 5. 16:06
 8/19 A kérdező kommentje:
*Nemvart napján kimutatja?
2014. jan. 5. 16:47
 9/19 A kérdező kommentje:
Ma este teszteltem, halvany pozitívat. Valoszinu reggelre csak erosebb lesz:)
2014. jan. 5. 21:49
 10/19 anonim ***** válasza:
Gratulálok! De jó! Teszteltél reggel is?
2014. jan. 6. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!