Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kisbabát szeretnénk,2 hete...

Kisbabát szeretnénk,2 hete jött meg és ma köztivérzésem van, nagyon meg vagyok ilyedve, sosem volt még ilyen, mitől lehet?

Figyelt kérdés
Lehet méhnyakrák, vagy valami hasonló? Sosem volt még ilyenem. Annyi, hogy az elmúlt napokban eléggé szúrkáltak a petefészkeim, enyire nem szoktak sosem. Valaki segítsen megnyugodni! Lehet, hogy csak most van peteérésem? Rákszűrés P2 lett április végén, holnap megyek megint.
2014. dec. 8. 19:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Csak azt tudom mondani mint a többiek,ne pánikolj.Én tavalyelőtt februárban félidőtől menstruációig barnáztam.Elmentem a dokihoz,megvizsgált,de Ő sem tudott mit mondani,minden eredményem jó volt.Azt mondta ez egy ilyen hónap.Mivel máskor nem fordult elő nem kell megijedni.
2014. dec. 10. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!