Úgy látom már megint meg fog jönni! Mitől lehet köztivérzés?
Már azt hittem ez lesz a Mi hónapunk Mert minden ,,érezgetés ,,babára utalt. 20-32 naposak a ciklusaim.
Szia!
Miért nem vagytok együtt többször mikor ovulációd van? Így kevesebb eséllyel indultok...
Mondjuk elég szép a görbéd, de pont akkor nem voltatok együtt mikor kellett volna....
A pecsételés lehet hormonális eredetü is, volt ma fent itt egy terhes görbe, és a kismamának is elég sok pecsételős vérzése volt. Megpróbálom megkeresni. Mióta próbálkoztok, orvosnál jártatok? Használj ovu tesztet is, a teszveszen, vagy vaterán kapsz nagyon olcsón, és nagyon jók. :)
Hát igen,szex nélkül nem lesz baba!
Szépen be is jelölgeted magadnak a diagrammon,hogy ovu fájdalom,stb,nem értem,hogy ha tudod mikor kell együtt lenni,miért nem akkor szeretkeztek?
Nem bántásból írom,de ha meg azt vallod,hogy nem csak "gyerekcsinálás" végett vagytok együtt,akkor viszont felesleges belinkelni a görbédet,amiből mindenki látja,hogy még ovuláció közelében sem vagytok együtt.
Ne csodálkozz ha nem esel teherbe.
Nem kell egymáson lovagolni mindíg de ha babát akarsz,legalább ovukor időzítsetek.
Egy jó tanács: ne mondd neki, hogy most együtt "kell" lennetek. Ne is tudja, mikor van ovud. Titkold el előle teljesen. Csak csábítsd el, csábítsd ágyba, amikor itt az idő, azt már te tudod, hogyan. ;-)
Én is átestem a férjemmel ezen, szóval tapasztalatból beszélek. Parancsra, muszájra neki se ment, kedve se volt hozzá, én meg sírtam... :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!