Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Párommal már baba projektben vagyunk 6 hónapja mind eddig eredménytelenül. Nőgyógyászatilag velem nincsen semmi probléma ezt már az elején kivizsgáltattuk és fogamzásgátlót sem szedtem sosem, fiatal is vagyok 22 éves de 4 hónapja állandóan a következő történik..: késik általában 2-3 hetet volt már halvány pozitív tesztem is 2x majd 2-3 hét múltán kB 47-50. napra megjön irtó nagy fájdalommal és vérzéssel. Most ez a 4. alkalom, hogy ugyan ez történt. Párom és köztem 9 év van és sajnos ő dohányzott is 11 éven keresztül amit 2 éve már teljesen letett. Most szeretné magát kivizsgáltatni de ha bármi ötletetek volna, hogy hogyan lehetne elősegíteni a fogantatást vagy mi lehet még probléma vagy esetleg aki volt már hasonló cipőben leírná a tapasztalatait azt nagyon megköszönném!
2021. márc. 11. 17:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
nekem ez úgy hangzik, mintha spontán vetéléseid lettek volna. a méhnyálkahártyád elég vastag?
2021. márc. 11. 18:43
 2/4 anonim ***** válasza:
ja és a helyedben én elmennék nőgyógyászhoz, hogy mi a helyzet ezzel az egésszel
2021. márc. 11. 18:43
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem amikor pozitívat tesztelsz menj el nőgyógyászhoz, mondd el, hogy többször volt ilyen, és kérd, hogy küldjön el vérvételre a HCG szint miatt és nézzen meg, hogy mit lát (lehet, hogy semmit nem fog, de max egy hét múlva vissza fog hívni). Nekem is úgy tűnik, mintha spontán vetéléseid lettek volna.
2021. márc. 11. 18:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia! Én is arra gyanakszom mint a tobbiek. Nem darabos esetleg a verzesed?

Ha már volt halvány teszted akkor hcg is volt a szervezetedben.

Nekem úgy tűnik mintha nem tudna rendesen beágyazodni. Mindenképp beszelgess el a nogyogyasszal.

2021. márc. 11. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!