Ez vajon mitől lehetett?

Figyelt kérdés

9+5nél járok. A fiammal való terhessegem után ez megváltás. Néha mellfájdalom, néha mensi szerü görcs, ritkán émelygés, hányás.

7+3nál voltam dokinál, volt szívhang. 2 nappal nagyobb a koránál.

Tegnap az egész napot idegeskedtem. Lemondták az időpomtom a kórhába, a haziorvos nem fogad...

Ma reggel 5fele keltem, ahogy töröltem magam pisilés után, véresebb, rózsaszines volt a folyásom. Azóta semmi. Picit görcsölök, de azt tudom a szélre is fogni, mert akkor mindig görcsölök.

Emelletta extra fáradt, erőtlen vagyok. Eddig mindent kihánytam ma.

Fogadott dokim nincs. Ambulanciát hívtam, ott annyit mondtak, hogy mivel elmúlt nincs baj. Ha újra tapasztalom, akkor menjek be.

Most ezen idegeskedek.

2021. márc. 5. 15:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne idegeskedj, mert az nem tesz jót. Szedsz esetleg valami kiegészítést? Progeszteront? Lehet, hogy csak az hiányzik, azért volt ez a minimális vérzés.
2021. márc. 5. 17:54
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem szedek semmit (terhes vitaminon kívül).

Nem szedek progreszteront, most sem mondták a telefonban, hogy kellene szednem 😏

2021. márc. 5. 18:09
 3/4 anonim ***** válasza:

:(

Ha esetleg tudsz menj el privátba, lehet az megnyugtatna.

2021. márc. 5. 21:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Illetve ha görcsölsz, akkor arra próbálj meg magnéziumot szedni.
2021. márc. 5. 21:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!