Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Amíg szoptatok lehet újabb...

Amíg szoptatok lehet újabb lombik? Vagy ez teljességel kizárt?

Figyelt kérdés
2021. márc. 1. 13:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem tartom valószínűnek, hiszen hormonkezelest kapsz a lombiknál...
2021. márc. 1. 14:03
 2/15 anonim ***** válasza:
94%
Barátnőmnek mondtak, hogy addig nincs lombik. Le kell választani a gyereket. Azt nem tudom, hogy ez mindenhol ugyanígy van e. De gondolom igen, mert sok pénzbe kerülő eljárásról van szó, ahol nem vállalnak minimális kockázatot se, hogy emiatt ne tapadjon meg, vagy menjen el a baba.
2021. márc. 1. 14:03
 3/15 A kérdező kommentje:

Nálunk FET lenne, de egyelőre cicizik. Az idő meg sürget..

😭😭

2021. márc. 1. 14:23
 4/15 anonim ***** válasza:
83%
Akkor abbahagyod a szoptatást. Nem agysebeszet.
2021. márc. 1. 14:27
 5/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nélküled azt hittem volna! Jó, hogy élnek köztünk ilyen kedves, segítőkész emberek!
2021. márc. 1. 14:35
 6/15 anonim ***** válasza:
85%
Nagyon szívesen. Láthatóan magadtól nem jöttél rá. Örülök hogy segítettem.
2021. márc. 1. 15:10
 7/15 A kérdező kommentje:
Igen,így van. Ezért is köszöntem meg! Legyen olyan csodás napod, mint amilyen a személyiséged!
2021. márc. 1. 15:27
 8/15 anonim ***** válasza:
92%
Hiába próbálsz sértegetni, nem fog összejönni. Egy felnőtt nőtől, egy anyától többet vár az ember minden értelemben. Szia.
2021. márc. 1. 15:31
 9/15 anonim ***** válasza:
82%

5

El kell döntened mi fontosabb.

( persze nem mindegy, hogy egy 3 hónapos vagy 1,5 éves gyereked van màr)

Nekem 1 évesem van, akit szoptatok, ha kis korkülönbséggel szeretnék gyereket, a korom is ezt indokolná és csak lombikkal lehetne, akkor leválasztanám.

Ezt úgy írom,hogy a nagyobbikat 2,5 éves koráig szoptattam, amiből majdnem 1 év tandem volt..

2021. márc. 1. 18:54
 10/15 anonim ***** válasza:
58%

Ha van ovud es stimulacio nelkulo FET lesz, szerintem akár lehet is, ott hcg-t meg progit kapsz, egyik sem artalmas.

Ha szteroid is kellene valami miatt, akkor viszont nem hiszem.

2021. márc. 4. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!