35 évesen baj ha még elutasítom a lombikot?
Most töltöttem be a 35. életévem az eredményeim rendben vannak, annyi hogy az egyik oldalon van egy endometriózisra utaló csokoládéciszta, viszont panaszom nincs.
Ma volt a konzultációnk és rögtön lombikot javasolt, és azonnal kaptam időpontot márciusra méhtükrözésre (altatásos műtét).
Nagyon gáz vagyok, ha én ezzel még várnék egy fél évet?
Mit tegyek?
Minden porcikám tiltakozik ez ellen.
Azt hittem talán kapok gyógyszert vagy valami, nekem nem tűnik úgy hogy beteg vagyok, hiszen nincs semmi olyan panaszom.
A párom spermaeredménye jó, viszont elküldte Dns fregmentációt is megnézni, amihez annyit fűzött hozzá, hogy ha az nem jó, akkor legalább megbarátkozhatunk a gondolattal, hogy nem lehet gyerekünk..
hát köszönöm...
ki hogy viselte az első konzultációt?
Én nem húznám az időt.
Nem saját tapasztalat ugyan, de hozzám igen közelálló pár történetét néztem vègig, láttam, mi meddig tart, mennyi kezelést kapott tök fölöslegesen, ami odavert a hormonrendszernek, a sorozatos inszeminációk, amikre utólag fény derült, miért voltak sikertelenek... Ja, és a lombiknál is a 4. jött csak össze...
Én egyáltalán nem voltam ellene. Szerintem nem egy ördögtől való dolog és ennél 100x károsabb dolgok léteznek a mai világban. Nálunk páromnak sok a spermája, de lomhák. Valamint csináltak a meddőségiben PCR tesztet. Ami pozitív lett. Vagyis a hüvelyem kinyírja a katonákat. Ez ellen tenni semmit nem lehet.
Autoimun betegség.
Így inszem 3 volt, de nem sikerült. Most meg egy lombik, amiből 3 beültetést lehet kivitelezni. Szóval stimu csak egyszer volt, ha minden jól megy. Meg sem éreztem a hormonokat és semmilyen mellékhatása nem volt.
29N /30F
15 év vagyunk együtt és 3,5 év próbálkozunk. Én a helyedben egy percet sem várnék a lombikkal. :) Ha jó a doki és az előzményes vizsgálataidból szépen felállítja a kórképet, akkor tudni fogja mennyi hormont kell kapnod. Engem 2 naponta uh-tak és vv-el voltak mindig hogy még véletlenül se stimuláljanak túl.
Azért nem árt a józan paraszti ész ilyenkor.
1) A kérdező zsigerileg elutasítja a lombikos processzust, aminek komoly befolyása lehet a kezelés kimenetelére.
2) Milliószor diagnosztizálnak félre az orvosok és javasolnak az indokoltnál sokkal súlyosabb, drasztikusabb beavatkozásokat.
3) "az egyik oldalon van egy endometriózisra utaló csokoládéciszta, viszont panaszom nincs" - tehát a kettőből EGY oldalon van egy valamire UTALÓ valami, PANASZ NÉLKÜL.
Számtalan példa van rá, hogy komoly tünetekkel járó és tényleg diagnosztizált (nem csak ráutaló jelekkel bíró) endometriózis MELLETT is képesek nők természetes úton megtermékenyülni, babát kihordani, szülni, és ezt még többször megismételni. Még ezen az oldalon is több sztori olvasható erről. A petesejt előállításához egy petefészek is bőven elég, de a PCO szindrómásak beszámolhatnak róla, hogy még egy egész petefészekre sincs különösebben szükség, lásd PCOS melletti teherbeesős sztorik ezrei.
Akkor miért kellene hitelt adni ennek az egy orvosnak, aki sejtésekből mond drasztikus ítéleteket, ráadásul arrogáns és érzéketlen stílusából ítélve nem is képes emberszámba venni a páciensét? Még ha tényleg olyan komoly és igazolt problémám lenne, ami tényleg indokolná a lombikot, ettől a doktortól fejvesztve menekülnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!