Lombikosok! Ha valakinek pozitív lesz a covid tesztje punkció előtt akkor mi történik?

Figyelt kérdés
Kaáli intézetben mondták, hogy pár nappal punkció előtt kell a tesztet elvégezni, de addira már ott a sok tüsző. Nem csinálják meg a punckiót? Nem veszélyes a nőre ha ott marad a sok tüsző? Lehet belőle ciszta is... Vagy esetleg ébren csinálják meg a punckiót?

2021. febr. 23. 09:12
 1/3 anonim ***** válasza:
68%
Sok sikert a lombikhoz, de tényleg nem értem, ezt miért nem lehetett ott megkérdezni??? Nyilván ők tudják a pontos eljárást poz esetben.
2021. febr. 23. 09:21
 2/3 A kérdező kommentje:
Mert amikor ott voltam jelenleg csak a kötelező vizsgálatra mentem, és szóba jött ez is. Így is le akart már rázni a nő, mert sokan voltak a váróban. Gondoltam majd ha megyünk a lombikra akkor rákérdezek a részletekre is. Tisztában vagyok vele, hogy ott tudják a pontos választ (akár oda is tudnék telefonálni ezzel kapcsolatban), de gondoltam ha valaki itt az oldalon tudja a választ, mert például most volt lombikja, akkor miért ne kérdezhetném meg??? Többnyire segítőkészek szoktak lenni itt az emberek. Gondoltam majd azok válaszolnak akik érintettek, és tudják a választ, nem kezdenek el itt is belekötni az emberbe, mint manapság egyre több kérdésnél ezen az oldalon:(
2021. febr. 23. 09:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor karanténba kerülsz tehát nincs leszívás. Megrepesztik őket és tilos szexelni.
2021. febr. 23. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!