Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » A férjem nagyszülei első...

A férjem nagyszülei első unokatestvérek,ez gond lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

4 éve próbálkozunk babával a férjemmel,inszemináción is voltunk már,sajnos hiába.

A kérdésem az lenne,hogy lehet e esetleg valami genetikai problémája,ha a nagyszülei első unokatesvérek? A férjem apjának semmi baja..,egyedüli gyerek és van több gyereke is.

Azt tudjuk,hogy alapból a férjemnél van probléma,ezért mondták,hogy természetes úton nem fog sikerülni. De genetikailag is lehet valami gond? Milyen vizsgálatot érdemes megcsináltatni?

Előre is köszönöm!

2021. márc. 1. 05:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
36%

A torvenyhozas es a genetika 2 kulonbozo dolog.

Napestig tudnam sorolni, h a torveny mit enged/nem enged ami a jozasz esszel nem osszeegyeztetheto.

Kerdezo: nem tudsz mit csinalni sajnos ez van. Nem kell szegyellni, de alapos kivizsgalast biztos csinaltatnek. Ha megfogan a babatok, nala is.

7es voltam

2021. márc. 1. 11:31
 12/22 anonim ***** válasza:
91%
10es azzal egyetertek, h ezt szegyellni nem kell, sot elitelni sem oket, mas vilag volt ennyi. De szamitasba kell venni, ugy tenni mintha nem is letezne nem szabad.
2021. márc. 1. 11:34
 13/22 anonim ***** válasza:
79%

12!

Nem mondtam hogy nem kell számításba venni. De könyörgöm: a naygszulokrol van szó. Tehát van gyerekük és unokájuk is. Ha genetikai probléma lett volna, már a gyerekükön is kiütközött volna. De megegyszer: épeszű ember ezt a kezelő orvossal beszéli meg, aki ért is hozzá.

2021. márc. 1. 11:38
 14/22 anonim ***** válasza:
35%
13 sajat csaladomban, pontosabban a ferjemeben Tobbedik generacion utkozott ki. Nem tudom pontosan, mert aki fogyatekos a ferjemnek tavolabbi rokona, de azt hiszem a nagyszulok vagy a dedszulok voltak elsofoku unokatesok. Es a fogyatekos rokonnak van egeszseges testvere. Anyja apa egeszseges. A testverenek szulettek gyerekei ok is egeszsegesek.
2021. márc. 1. 11:46
 15/22 anonim ***** válasza:
88%

#14 ez lehet csak feltételezés, hogy amiatt van, van könnyebb ezzel magyarázni,mint mondjuk oxigén hiány a szülésnél. Vagy alkohol, dohányzás a terhesség alatt még hasonlók...

Vagy akkor akinek fogyatékkal élő gyereke van, ott tuti valami felmenőnel gond van.... egyébként a kérdés az utód nemzés nehézségére vonatkozott ami esetében valószínűleg teljesen irreleváns információ,hogy a nagyszülők unokatestvérek. Pl arról nem szól a kérdező,hogy van-e túlsúly, dohányzás hasonlók a férje esetében...

2021. márc. 1. 11:57
 16/22 anonim ***** válasza:
38%
Testi es szellemi fogyatekossag. Egy kezen 2 uj, de nem reszletezem a tobbit. Persze nem torvenyszeru, h emiatt van. Sot ez mar soha nem is fog kuderulni.
2021. márc. 1. 12:44
 17/22 anonim ***** válasza:
17%

1 - es vagyok

Én is úgy tudom, hogy a többedik genereción jelenik meg a genetikai probléma , általában.

2021. márc. 1. 14:02
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
16os vagyok, csupan tenyeket osztottam meg egy szerencsetlen rokonunkrol. Azzal, hogy 0ra pontozzatok, magatokat minosititek.
2021. márc. 1. 15:13
 19/22 A kérdező kommentje:
A 10-esnek üzenem,nem a nagyszülök miatt szégyenkezünk hanem ezt az orvosnak elmondani! Mert ma már másképp állnak az ilyen dolgokhoz az emberek! Amúgy meg felesleges észt osztanod,ha neked se jönne össze a gyerek valamiért gyanús,hogy te is gondolnál mindenre miért nem..
2021. márc. 2. 13:17
 20/22 A kérdező kommentje:

Nem kell veszekedni,egy egyszerű kérdést tettem fel,hátha esetleg másnál volt ilyen.

Kivagyunk már vizsgálva teljesen,női részről nincs semmi férfiről meg kezelve van a dolog. Nyílván nem ez miatt lehet a baj,de nincs abba semmi,ha esetleg megkérdezi az ember azért van ez az oldal...

Aki meg nem tud érdembe hozzászólni mi a fenének szól hozzá?? Lapozzon tovább! Aki normálisan válaszolt annak köszönöm szépen!

2021. márc. 2. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!