Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » A férjem nagyszülei első...

A férjem nagyszülei első unokatestvérek,ez gond lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

4 éve próbálkozunk babával a férjemmel,inszemináción is voltunk már,sajnos hiába.

A kérdésem az lenne,hogy lehet e esetleg valami genetikai problémája,ha a nagyszülei első unokatesvérek? A férjem apjának semmi baja..,egyedüli gyerek és van több gyereke is.

Azt tudjuk,hogy alapból a férjemnél van probléma,ezért mondták,hogy természetes úton nem fog sikerülni. De genetikailag is lehet valami gond? Milyen vizsgálatot érdemes megcsináltatni?

Előre is köszönöm!

2021. márc. 1. 05:49
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
34%
Sajnos, úgy tudom, igen lehet problèma belőle.
2021. márc. 1. 06:23
 2/22 A kérdező kommentje:
Teljesen kivagyok ez miatt..nem is értem,hogy tud valaki a saját unokatesójával...hihetelen,hogy valaki ennyire nem fél milyen gyermeke születik plusz milyen genetikai problémák lehetnek belőle..áhh.. :(
2021. márc. 1. 06:30
 3/22 anonim ***** válasza:
48%

Kb esélytelen. Nagyszülőkről beszélsz, nekik is születtek gyerekeik, aztán onnan is, a férjed.

A "hogy tud valaki a saját unokatesojaval" meg egy orbitális baromság, hiszen vannak akik között konkrétan nulla kapcsolat van, először felnőttként találkoznak. Vadidegenek.

2021. márc. 1. 06:52
 4/22 anonim ***** válasza:
85%

Sosem válaszolok privát üzenetre.

Nem volna egyszerűbb a veletek foglalkozó orvost megkérdezni?

2021. márc. 1. 07:29
 5/22 A kérdező kommentje:
De az lesz a következő,csak ez azé egy elég kényes téma,férjem eléggé szégyenkezik miatta,amit én meg is értek. Nekem is ciki lenne azért.. De hát mindegy,majd lesz valahogy.
2021. márc. 1. 08:11
 6/22 anonim ***** válasza:
81%

A jog, és ebből következően az orvostudomány is engedélyezi az unokatestvérek házasságát. Szóval emiatt szégyenkezni nettó baromság.

Probléma lehet belőle, de nem sokkal nagyobb eséllyel, mint 2 olyan embernél, akik nem tudnak róla, hogy rokonok.

A férjed meg nem a rokonai miatt meddő, szóval nyugi.

2021. márc. 1. 08:27
 7/22 anonim ***** válasza:
46%

Nalunk a csaladban ilyen hazassagbol durva fogyatekossag szuletett. Azt hiszem a 3. generacion jott ki sajnos.

Nem ez egyaltalan nem normalis. Sot az sem normalis, aki szerint az.

2021. márc. 1. 11:18
 8/22 A kérdező kommentje:
Én is ettől tartok..
2021. márc. 1. 11:21
 9/22 anonim ***** válasza:
51%

7!

Érdekes. Törvény szerint házasodhatnak is. Tehát a törvényhozók egyike se normális.

2021. márc. 1. 11:26
 10/22 anonim ***** válasza:
73%

Nem valószínű hogy ez a gond, ne keresd a problémát ahol nincs.

Egyébként meg elég érzéketlen vagy kedves kérdező, a körülmények teljes ismerete nélkül ítélkezel a nagyszülők felett. Manapság nyilván eszébe nem jut az embernek a rokonával kezdeni, de ők valszeg a II. Világháború után kerültek össze. Nagyit valszeg megerőszakolta pár szovjet katona, az is lehet hogy apos sem a férjétől van, ezeket sosem vallották be. Ez csak egy példa.

Az én nagyszüleim masodunoka tesók, nagyapám 5 évig volt szibériai kényszer munkatáborban,"vén fiú" volt mire hazakerült és megtört. nagyanyám élete szerelme a Don kanyarban halt meg. Falun laktak nem volt túl sok választás, ők jutottak egymásnak. akkoriban nagy szégyen volt a szingliseg. Mi mai fejjel el sem tudjuk képzelni ők miként mentek keresztül!

Mellesleg lett két gyerekük, 6 unoka (1 sajnos meghalt autóbalesetben) és most tartanának a 10. dédunokánál ha még élnének, egyikünknek sem volt ilyen gondja.

Szóval inkább fókuszáljatok másra, sportoljatok, egyetek egészségesen, szedjetek vitaminokat.

2021. márc. 1. 11:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!