Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Hányadik hónap után adtad fel...

Hányadik hónap után adtad fel a babatémát?

Figyelt kérdés
Mi a hetedik olyan sikertelen hónapon vagyunk túl, amikor peteérés környékén is együtt voltunk. Előtte pár hónapig ezt nem figyeltem. Tudom, hogy ez bőven nem az az idő, amikor már aggódni kellene, de már úgy érzem, hogy jobb fejben elengednem a témát, és nem számolgatni a heteket az újabb peteérésig, majd nemvárt napjáig, aztán pedig ismét csalódni. Nyilván nem ebből áll az életem, lefoglalnak a munkám és a hobbijaim, de akkor is ott motoszkált a fejemben a gondolat, vajon most sikerülni fog-e. Akiknek hasonlóan lassan jön a baba, hogy éreztek? Nálunk egészségileg mindent rendben találtak.
2021. febr. 14. 17:05
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
Én a 4. hónapban már csak annyira foglalkoztam vele, hogy peteérés környékén együtt legyünk és csináljak tesztet a várható menzesz napján. (ezeken a napokon muszáj volt vele foglalkozni, a többi időben kitöröltem a fejemből a gondoltatot)
2021. febr. 14. 17:33
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Az első fél évben nem foglalkoztam vele, majd kiderült, hogy gond van nálam. Rá fél évre kiderült, hogy a páromnál is gond van.

Ez a harmadik év, hogy babát szeretnénk, küzdünk érte.

Nem nagyon tudjuk elengedni, mert muszáj készülni testileg-lelkileg a lombik kezelésekre. Nem görcsölünk rá, de a mindennapjaink része a tudat, főleg, hogy van várandós és kisbabás is a családban.

2021. febr. 14. 17:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem adtuk fel. 1 év után orvoshoz fordultunk, ott kiderültek problémák mindkét oldalon (alacsony spermaszám, pm alulműködés, összeszűkült petevezetékek). Ezeket természetes módszerekkel kezeltük, orvosi beavatkozást még nem szerettünk volna. Amikor rászántuk magunkat az első műtétre, akkor jött össze spontán 3,5 év után. Így végül műtétre nem került sor. De végig tudtuk hogy lesz babánk -segítséggel vagy anélkül.
2021. febr. 14. 19:04
 4/8 anonim ***** válasza:
28%
Én 3 hónap alatt totál ki készítettem magam idegileg és azt mondtam nem érdekel, végképp nem foglalkoztam vele. A következő hónapban azonnal terhes lettem és csak 6 nap késés után esett le, hogy nem jött meg és másképp érzem magam.
2021. febr. 14. 21:28
 5/8 anonim ***** válasza:
62%

Az első 3hónapban csak szexeltünk, mikor jólesett. Utána kezdtem el rajta görcsölni. Nem tesztelgettem, hőmérőzgettem, csak számolgattam a valószínű ovumat. 2 naponta alapból szexeltünk. Minden nemvárt napján sík ideg voltam, estére persze mindig megjött. 8.hónapban adtam fel. 9.hónapban, decemberben "züllött" hónapom volt 🤣 imádom a forraltbort, a vásarokat, stb. Idén ez elmaradt, ezért depiztem, és "bosszúbol" kb minden nap csináltam egy bögre forraltbort itthon.

Férjem már alkoholistának nézett 🤣🤣 de nem is görcsöltem a babán. Aztán januárban nem jött meg. Biztos késik, tuti nem vagyok terhes... aztán késéstől 1 hétre full erős pozitívat teszteltem.

Most a 7.héten járok.

2021. febr. 15. 08:35
 6/8 anonim ***** válasza:
89%

A 9.hónapban volt egy mélypontom, talán pont azért mert ennyi idő alatt már meg is születhetett volna. 2 naponta együtt voltunk peteérés környékén és még sem sikerült. Itt szembesültem vele, hogy nem mindenkinek megy olyan könnyen, 2 munkatársnőm jelentette be, hogy terhes az egyiknek elsőre összejött.

A vizsgálatokkal az 1 évet ki akartuk várni. Most járunk a 14.hónapnál és márciusra van időpontunk konzultációra.

Nem fogjuk feladni, mi is szülők leszünk.

2021. febr. 15. 09:14
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi több, mint 1 éve próbálkozunk, tavaly összejött, de missed ab lett a vége. Páromnak jó a spermaképe, nálam IR, pm alulműködés kezelve. Ebben a ciklusban ultrahanggal követtük a peteérést, és persze abban a hónapban, amikor követjük, akkor nem látunk semmit, hő sem emelkedett meg. Kaptam beutalót laparoszkópiás műtétre, kíváncsi vagyok, hogy mi lesz, de nem adjuk fel. Néha én is túlparázom, de most hagyom, hogy vigyen az ár.
2021. febr. 16. 21:23
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Én 5 éven át nem adtam fel, pedig mi nem voltunk "rendben", egyikünk sem, ezért lombikra kellett volna mennünk, de tavasszal bezárt a centrum. Én nagyon hittem benne, hogy természetes úton össze fog jönni, úgyhogy nagy szerencsénk volt a koronával: kaptunk egy kis szünetet és összejött spontán.

De őszintén szólva én már nem is tesztelgettem, csak a férjemnek szóltam, ha jött a tüszőrepedés, hogy most mindenképp kéne, a csúszó menzeszeket már megszoktam, úgyhogy nem teszteltem emiatt, csak akkor egy gyógyszer miatt kellett. Nem szívesen csináltam meg, mert én is úgy voltam vele, hogy na, megint egy lapát a sikertelenségre, hát lefordultam a vécéről, amikor megjelent a két csík.

2021. febr. 22. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!