Hányadik hónap után adtad fel a babatémát?
Az első fél évben nem foglalkoztam vele, majd kiderült, hogy gond van nálam. Rá fél évre kiderült, hogy a páromnál is gond van.
Ez a harmadik év, hogy babát szeretnénk, küzdünk érte.
Nem nagyon tudjuk elengedni, mert muszáj készülni testileg-lelkileg a lombik kezelésekre. Nem görcsölünk rá, de a mindennapjaink része a tudat, főleg, hogy van várandós és kisbabás is a családban.
Az első 3hónapban csak szexeltünk, mikor jólesett. Utána kezdtem el rajta görcsölni. Nem tesztelgettem, hőmérőzgettem, csak számolgattam a valószínű ovumat. 2 naponta alapból szexeltünk. Minden nemvárt napján sík ideg voltam, estére persze mindig megjött. 8.hónapban adtam fel. 9.hónapban, decemberben "züllött" hónapom volt 🤣 imádom a forraltbort, a vásarokat, stb. Idén ez elmaradt, ezért depiztem, és "bosszúbol" kb minden nap csináltam egy bögre forraltbort itthon.
Férjem már alkoholistának nézett 🤣🤣 de nem is görcsöltem a babán. Aztán januárban nem jött meg. Biztos késik, tuti nem vagyok terhes... aztán késéstől 1 hétre full erős pozitívat teszteltem.
Most a 7.héten járok.
A 9.hónapban volt egy mélypontom, talán pont azért mert ennyi idő alatt már meg is születhetett volna. 2 naponta együtt voltunk peteérés környékén és még sem sikerült. Itt szembesültem vele, hogy nem mindenkinek megy olyan könnyen, 2 munkatársnőm jelentette be, hogy terhes az egyiknek elsőre összejött.
A vizsgálatokkal az 1 évet ki akartuk várni. Most járunk a 14.hónapnál és márciusra van időpontunk konzultációra.
Nem fogjuk feladni, mi is szülők leszünk.
Én 5 éven át nem adtam fel, pedig mi nem voltunk "rendben", egyikünk sem, ezért lombikra kellett volna mennünk, de tavasszal bezárt a centrum. Én nagyon hittem benne, hogy természetes úton össze fog jönni, úgyhogy nagy szerencsénk volt a koronával: kaptunk egy kis szünetet és összejött spontán.
De őszintén szólva én már nem is tesztelgettem, csak a férjemnek szóltam, ha jött a tüszőrepedés, hogy most mindenképp kéne, a csúszó menzeszeket már megszoktam, úgyhogy nem teszteltem emiatt, csak akkor egy gyógyszer miatt kellett. Nem szívesen csináltam meg, mert én is úgy voltam vele, hogy na, megint egy lapát a sikertelenségre, hát lefordultam a vécéről, amikor megjelent a két csík.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!