Menzesz előtt 6 nappal barnázás?
Figyelt kérdés
A ciklusaim 28 naposak, meg is jön időben, de menzesz előtt 6 nappal már barnázok. Ki tudja mitől van ez?
Prolaktin szint rendben, voltam vérvételen.
Szeretnénk babát, de így sose sikerül 😏
2021. febr. 4. 16:40
1/7 anonim válasza:
Szedsz valamit? Vitamin, méhpempő? Nekem pl. a méhpempő kavart be. Nemrég abbahagytam, a barnázás is megszűnt.
2/7 A kérdező kommentje:
Most próbáltam ki a cickafark+palástfű teát
De épp azért kezdtem el inni hátha ez segít, mert nem ez az első hónap hogy így barnázgatok. Grapefruit mag cseppeket iszom.
És épp ezért kellett vérvételre mennem mert előző hónapban iszonyatosan bedurrant a cickom és folyt belőle vmi 🤷♀️ mell uh-n is voltam, ott is mindent rendben találtak.
És nem értem ezt az egészet már
2021. febr. 4. 19:05
3/7 anonim válasza:
Nem lehet hogy a progiszinted alacsony?
4/7 A kérdező kommentje:
2 hét múlva megyek nőgyógyhoz, talán akkor többet tudok.
Eddig a prolaktint nézték az jó lett.
2021. febr. 5. 09:12
5/7 anonim válasza:
A progeszteron hiány szokott okozni barnázást.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Valószínű ezért nem sikerül a baba.
2021. febr. 5. 16:41
7/7 anonim válasza:
Szia! Nekem a pajzsmirigyemmel vannak gondok és amiatt volt barnázásom. A progeszteron szintem rendben van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!