Merre találok a meddőséggel, nehéz babavállalással kapcsolatos csoportot?
A fb-n van olyan, hogy pcos csoport. Kifejezetten olyanok vannak ott akik szeretnének gyereket vállalni, de ezek miatt nem jön össze.
Egyébként meg nem javaslom az ilyen csoportokat. A tagok bepörgetik egymást, mindenki megossza gondját-baját(jó ez is a célja), de ezzel le is húzhat másokat.
Mondjuk én nem is bírom lelkileg a nyavajgast(amúgy mások se bírják az én vergodesemet)
Másrészt lehet olyan tanácsot adnak ami nem is jó neked. Hiába ugyan az a betegseg nincs 2 egyforma beteg.
Mint hasonló problémával küzdő, egy darabig én is voltam ilyen csoportokban (inkább külföldiben, sokkal jobb a hangulat), de igazán az segített lelkileg mikor találtam egy normális, meddőséggel foglalkozó endokrin dokit aki tisztességes gyógyszeres tervvel is megtámogatta az életmódváltást, és határidőt is mondott, hogyha nem jön össze, akkor mikor forduljunk meddőségi klinikához a következő fokért.
Azelőtt én is reménykedtem a sport-kevés ch-inozitol erejében, de nekem kevés volt, meg egy idő után a sok negatív érzés is betett.
Ha tudsz angolul, azért Redditen tudom ajánlani a tryingforababy, stilltrying, PCOS, trollingforababy (ez inkább ironikus humor) csoportokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!