Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Fèrjetek,hogy áll a kivizsgálá...

Fèrjetek,hogy áll a kivizsgálásokhoz? Gondolok itt a sperma vizsgálatokhoz.

Figyelt kérdés

Sajnos több vetèlèsem volt. (9- 12. hèt között, összesen 4 babát vesztettünk el) Nálam eddig nem találtak semmit, ezért az orvosom azt mondta fèrjemet kell kivizsgálni. Speciális sperma vizsgálatokat javasolt. Bele is ment a férjem,de amikor eljött a vizsgálat napja teljesen kiborult. Otthonról kellett a laborba vinni a spermát. A feltétel annyi,hogy 1 óra alatt a laborba kell érni vele. Azt mondogatta,hogy neki csak így nem fog menni,mert megalázó ez a helyzet. Valóban nem is ment neki,de már napokkal korábban is azt mondta,hogy biztosan nem fog fölállni kènyszerből. Aztán úgy összevesztünk,mert azt mondta undorodik tőlem, gusztustalan vagyok, hogy kènyszerből tesszük ezt. Nagyon megbántott,mert a vetélés komplikációt okozott , így összesen 7 alkalommal feküdtem a műtőasztalon. Nekem sokkal több és fájdalmasabb vizsgálataimat voltak,lesznek még. Ezeket neki nem mondtam,csak magamban gondoltam. Igazából azon vesztünk össze,hogy már előre magába beszélte,hogy nem fog menni és felhúztam magam valóban, hogy neki fájdalommal se jár és csak be kell vinni a spermát. A babák könnyen összejöttek,de a megtartás nem megy és muszáj kideríteni az okát. Annyira vágyunk mindketten a babára...de ez miért olyan nehéz dolog? Hiszen férfi részről ez+vèrvètellel le is zárul a vizsgálat.

Nagy nehezen sikerült amúgy a művelet,de szörnyen érzem magam és folyamatosan ezen kattogok. Mi ebben a megalázó? Persze elhiszem,hogy nem jó így időre megoldani,de sajnos az élet nem adja könnyen a kezünkbe a babát.

2021. febr. 2. 14:44
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
92%

Ezt mondta neked???? Te jó isten! Ha nekem a párom ezt vágta volna a fejemhez a kivizsgálások során (3,5 éve próbálkozunk) akkor ott raktam volna ki a cuccait és majd más szül neki, mert én tuti nem!!

Párom egyáltalán nem ellenkezett! Nagyon jóo tudta, hogy egy lo**ar ahhoz képest amin én keresztül mentem. Adott ott minden hogy menjen neki. Filmek ujságok.... nem is értem. Egyértelmű hogy furcsa helyzet, de nem levágni fogják nemi basszus!

Párommal beszélgettünk előtte róla, hogy kocsit furcsán érzi magát emiatt meg remélj menni fog neki, de ezt átbeszéltük, megnyughattam és ment minden tovább.

Durva...

2021. febr. 2. 19:57
 22/24 A kérdező kommentje:

Minden immunológiai leletem negatív eddig. Az utolsó két terhessègnèl kaptam Clexant, szteroidot,de így is megállt a szíve pontosan 12 hetesen.

NK, MLC vizsgálat, mèh tükrözès hiányozik meg pár speciális labor.

Pár óra múlva lenyugodott. Én viszont teljesen magamba zuhantam a viselkedésètől. Azt hajtogatta csak,hogy megalázó számára ez a vizsgálat.

Egyébként az egyik eredmènye megjött és van benne eltérès. Majd az andrológus elmondja mi a teendő. Előre félek,hogy kell majd egy kontroll vizsgálat később. :(

Egyszerűen nem tudom hogyan tudnám az agyába ültetni,hogy semmi megalázó nincs ebben és a mi helyzetünkben sajnos még sokan vannak rajtunk kívül.

2021. febr. 2. 21:29
 23/24 anonim ***** válasza:
35%

Az a része szerintem érthető, hogy befordul tőle, hogy szükségessé vált ez a vizsgálat, hisz a férfiúi önbecsülését sérti, bántja, senki se akar ebbe a helyzetbe kerülni, akkor sem, ha tudja, hogy mással is előfordul.

Talán annyira frusztrált lett tőle, hogy rajtad töltötte ki a szorongását, rajtad vezette le. Ha utána normálisan bocsánatot kért, hogy ilyeneket vágott a fejedhez, és azóta a tenyerén hordoz, illetve együttműködő, akkor megpróbálnám ezt elengedni. Ahogy látom, már túl van az első vizsgálaton, örülök neki. Az én férjem is most készül kivizsgáltatni magát, ő csendben halogatja hónapok óta... :D

2021. febr. 3. 08:26
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Persze 4es a kérdező már elvetélt 4x, de igazából még ő a hülye, mert "csak élvezni kéne a szexet és problèma megoldva". Jajj úgy imádom mikor agyilag 10 évesek adnak eü kérdésben tanácsot.

Kérdező, a férjed egy farok ez van. Lehet neki is lelki baja, de az ahogy beszélt veled az minősíthetetlen.

2021. febr. 3. 08:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!