Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Fèrjetek,hogy áll a kivizsgálá...

Fèrjetek,hogy áll a kivizsgálásokhoz? Gondolok itt a sperma vizsgálatokhoz.

Figyelt kérdés

Sajnos több vetèlèsem volt. (9- 12. hèt között, összesen 4 babát vesztettünk el) Nálam eddig nem találtak semmit, ezért az orvosom azt mondta fèrjemet kell kivizsgálni. Speciális sperma vizsgálatokat javasolt. Bele is ment a férjem,de amikor eljött a vizsgálat napja teljesen kiborult. Otthonról kellett a laborba vinni a spermát. A feltétel annyi,hogy 1 óra alatt a laborba kell érni vele. Azt mondogatta,hogy neki csak így nem fog menni,mert megalázó ez a helyzet. Valóban nem is ment neki,de már napokkal korábban is azt mondta,hogy biztosan nem fog fölállni kènyszerből. Aztán úgy összevesztünk,mert azt mondta undorodik tőlem, gusztustalan vagyok, hogy kènyszerből tesszük ezt. Nagyon megbántott,mert a vetélés komplikációt okozott , így összesen 7 alkalommal feküdtem a műtőasztalon. Nekem sokkal több és fájdalmasabb vizsgálataimat voltak,lesznek még. Ezeket neki nem mondtam,csak magamban gondoltam. Igazából azon vesztünk össze,hogy már előre magába beszélte,hogy nem fog menni és felhúztam magam valóban, hogy neki fájdalommal se jár és csak be kell vinni a spermát. A babák könnyen összejöttek,de a megtartás nem megy és muszáj kideríteni az okát. Annyira vágyunk mindketten a babára...de ez miért olyan nehéz dolog? Hiszen férfi részről ez+vèrvètellel le is zárul a vizsgálat.

Nagy nehezen sikerült amúgy a művelet,de szörnyen érzem magam és folyamatosan ezen kattogok. Mi ebben a megalázó? Persze elhiszem,hogy nem jó így időre megoldani,de sajnos az élet nem adja könnyen a kezünkbe a babát.

2021. febr. 2. 14:44
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
94%

10

Ha normálisan van nevelve a fiú, akkor nem fog az asszonynak esni, leundorítózni,lemocskolni azért mert neki most egy tégelybe bele kell csapatni a cuccot.Az igazság az, hogy az én férjem is kicsit nyafizott rajta.Igen, emlegette a hiúságát és tényleg felsoroltam rám mik fognak várni és hirtelen nem is volt olyan gáz az hogy neki most be kell vinni a cuccot, főleg hogy otthon működhetett...

Viszont a kérdező férje azért eléggé elengedte magát.Nyilván ebben a ronda szövegben benne volt az elvesztett babák miatti frusztráció is, meg a félelem, hogy esetleg miatta nem jön össze a baba.DE ezt nem mocskolódva, hanem összebújva kell megbeszélni.Együtt lendülni túl a nehézségeken.Nem határozottan előre eldöntve a másikra tolni mindent, illetve plusz egy rakás kakát ráengedni, mikor ő sincs jól.Szóval sokat kellene beszélgetniük őszintén.

10 voltam.

2021. febr. 2. 16:01
 12/24 anonim ***** válasza:
92%

Hát ne haragudj, de ha ő is annyira akarná, nem csinálna ilyen hisztiket körülötte. Az meg hogy gusztustalannak nevez a tetőfoka mindennek, azzal meg elárulta magát, hogy ő kényszerből csinálja.

És még mielőtt sajnálnánk szegény férfiakat, a nőknek hányszor több, kellemetlen vizsgálaton kell túlesniük. Elhiszem én, hogy ez neki is kellemetlen, de ha gyereket szeretne, ennyit igazán megtehet érte - mint ahogy a nők is megteszik a sok kellemetlen vizsgálatot.

Az én férjem szó nélkül elment, aztán elmesélte, hogy nem ment neki könnyen, ez normális, hiszen stresszhelyzetben volt. És ő nem otthonról vitte, hanem ott helyben kellett csinálnia. De nem csapott ekkora hisztit körülötte, és fog még újra menni, mert sajnos rossz lett az eredmény.

2021. febr. 2. 16:16
 13/24 anonim ***** válasza:
96%
Ettől annyira felmegy az agyvizem...annyira örülnék ha csak egy kicsit cserélnének velünk, ha nekik kéne minden hónapban azzal foglalkozni hogy jön a vér a vaginából, macerázni, PMS, görcsök, ha nekik esne át a estünk ennyi mindenen mint nekünk ja és persze mi nyavalyogni sem nyavalyoghatunk hanem még mosolyognunk is kell hozzá meg szép arcot vágni..ha nekik kellene annyi szenvedést átélni és ha tényleg lenne fogalmuk hogy mennyi szövődménnyel jár az egész szülés/terhesség.....és akkor sajnálni kell mert ki kell verni egy műanyag edénybe...eszem megáll de komolyan...
2021. febr. 2. 16:25
 14/24 anonim ***** válasza:
96%
Nem minősítem a férjed, mert megteszik helyettem, meg nyilván nem ismerem a teljes képet, de ha másban is ilyen a kapcsolatotok, akkor én nem szervi bajban gondolkodnék, pláne ha van már egy gyermeked...
2021. febr. 2. 16:37
 15/24 anonim ***** válasza:
88%

Uhh..én nem szoktam menozni a ferjemmel, mert neki is megvan a maga hülyesége, de amikor ugy volt, hogy veszunk fel babavárót, magától ajanlotta, hogy megnezeti a spermat, hogy azzal is csokkentsuk a hitel kockazatot. Csodalom a turelmed is, en a 2. vetélésnél tuti elkuldtem volna, nem meg 4et varni. Es akkor utana igy beszeljen...

Biztos átgondolnám igy vele ezt a kozos gyereket.

2021. febr. 2. 17:01
 16/24 anonim ***** válasza:
81%

[link]

Ezt nézettétek már? Ismerősnek ez nem stimmel, és emiatt van sorozatos vetélése.

2021. febr. 2. 17:03
 17/24 anonim ***** válasza:
97%

Vagy véralvadás zavart kellene még nézni, ha nem nézték.

Ha összejön a baba, de nem marad meg, ritka, hogy a férfi a hibás.

Kérdező, miket néztek?

Mthfr, immun oldalon ssa, cöliákia... Az immun probléma bármikor kialakulhat, tehát nem számít, hogy már van gyereked.

2021. febr. 2. 17:16
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Hm, nálunk még gyerekvallalas előtt a férjem indítványozta, hogy vizsgaltassuk ki magunkat, hogy minden rendben van e. Szóval nem volt probléma a spermavizsgalat, sőt, szerintem örült a tőlem kapott kényeztetésnek, annyi volt a különbség, hogy épp a kémcsőbe élvezett el, és nem rám.

Nem tudom, mi olyan szörnyű és megalazo az egészben, kicsit élje bele a helyedbe a párod. M

2021. febr. 2. 18:37
 19/24 anonim ***** válasza:
94%
Lombikkal sikerült végül nálunk a baba, de az első alkalom óta, amikor spermát kellett leadnia, mindig az erre kijelölt helyiségben lévő piros kanapéval poénkodtunk. 😅 Felnőtt férfinak ha gyereket szeretne és láthatóan gond van, ez nem kéne hogy ilyen fokú frusztráltságot okozzon. Valami nem kerek nála...
2021. febr. 2. 19:14
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Hú én ezért NAGYON mérges lennék rá. Mi is voltunk ilyen vizsgálaton, pont ugyanígy, itthonról szaladt a drágám a mintával a dokihoz, annyit mondott csak, hogy kicsit neki is fura, hogy ezt így most időre kéne produkálnia, és inkább szeretné, ha egyedül csinálhatná.

Mivel normális aggyal rendelkező ember, pontosan tudja, hogy rám sok ennél sokkal kellemetlenebb, esetenként akár fájdalmas vizsgálat is vár, és semmi értelme engem szívatni, ha kapásból vele van a baj. Így szó nélkül mindkét alkalommal vele kezdtük a kivizsgálásokat.

Ha lenyugodott a férjed kissé, én megmondnám neki, hogy szánalmas, amit művelt, és nagyot csalódtál benne. Az meg, hogy leundorítóz... Anyámborogass.... Mi lesz így, ha lombikra kell mennetek? -_-

2021. febr. 2. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!