8-ból 6 embrió indult fejlődésnek, ez marad is?
Tegnap volt a leszívás és 8 petesejt lett leszívva. Abból mára 6 indult szabályos osztódásnak.
Általában ez már meg szokott maradni vagy nagy esély van rá, hogy kevesebben lesznek?
Én 5 naposokkal mindig ET+9. napon voltam vérvételen, és ha elindult valami, az mindig látszott is akkorra (a kémiaik is). Emelkedett HCG esetén 2-3 naponta még elmentem 1-2x, mert az mutatja meg, hogy jól halad-e a terhesség (2-3 naponta duplázódni szokott a HCG normál esetben).
Ettől függetlenül csak az a biztos, amikor már a karodban ringatod. Sajnos ez a valóság.
Sajnos nem sikerült :(
2 a hcg, et10...
megyünk tovább :(
Nagyon sajnálom 😥 Reméljük FETből összejön.
Milyen vizsgálatokat csináltak előtte?
Igen, nagyon bízom a fet-ben. :(
Egy gyereket tervezünk mióta együtt vagyunk, de bevállalnánk most a 2 db embrió beültetését is... :(
Pct teszt lett pozitív, lehet be sem fogadja az embriót a szervezetem :( ezt a dokitól meg fogom kérdezni, valamint ICSI-vel ment csak a megtermékenyítés, mert páromnak sok a hímivarsejtje, de lassúak és sok a nem mozgó. :(
Nem vagyok IR, nincs pcos, pajzsmirigy és minden hormon oké.
Endometriózisom van, de nagyon kicsi. 1 cm-t szedtek le a húgyhólyagomról, szóval nagyon kisfokú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!