8-ból 6 embrió indult fejlődésnek, ez marad is?
Tegnap volt a leszívás és 8 petesejt lett leszívva. Abból mára 6 indult szabályos osztódásnak.
Általában ez már meg szokott maradni vagy nagy esély van rá, hogy kevesebben lesznek?
Jézusom, az rengeteg! Nagyon sajnálom! Azóta volt siker? Mi volt a gond nálatok? Mi 4 éve próbálkozunk es ez az első lombik.
Nekem max 4 napos, lesz amit vissza kapok, de lehet 3. Holnap kell telefonálom és akkor derül ki. Mivel az 5. nap vasárnapra esik így a 4. lesz a szombat.
Alapjáraton 5 napig hagyják fejlődni, mert az a biztosabb.
A te esetedben szerintem az van, hogy az 5. nap vasárnap van. És vasárnap senki nem dolgozik. Ezért fogod előbb visszakapni. Ne idegesítsd magad ezen, nem az embriók rossz minősége miatt kapod vissza előbb! Minden rendben lesz!
Ma hívtam őket, ma 2 naposak. Szépen fejlődnek 2 és 4 sejtesek és mind a 6 megvan még. Holnap lesz a beültetés. A többit ugy néz ki az 5. napig kint hagyják és utána fagyasztják le . :)
Nagyon izgulok.
A minimális vérzés szerintem normális lehet. Inszem után volt hogy picit pecsételtem én is.
Pénteken visszakaptam egyet. Megmutatta az embriológus. Azt mondta nagyon szépen fejlődnek mind és ez a “legszebb”. A többi miatt hétfőn kell telefonálnom és 5 naposan lefagyasztják őket :).
Péntek este 4-5 szőr nagyon élesen belenyilallt a méhembe, ami fájdalmas volt, de más semmi.
Van bennem most egy kis félelem, majd a teszt miatt, de nagyon pozitív vagyok. :)
Lassan fog telni az idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!