Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » 8-ból 6 embrió indult fejlődés...

8-ból 6 embrió indult fejlődésnek, ez marad is?

Figyelt kérdés

Tegnap volt a leszívás és 8 petesejt lett leszívva. Abból mára 6 indult szabályos osztódásnak.

Általában ez már meg szokott maradni vagy nagy esély van rá, hogy kevesebben lesznek?

2021. jan. 27. 11:06
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
Az 5. nap végére kevesebb szokott lenni valamivel, de az is lehet, hogy mind szépen megmarad.
2021. jan. 27. 11:17
 2/35 A kérdező kommentje:

Azt mondták, hogy pénteken vagy szombaton kapok egyet vissza. Akkor 3 vagy 4 naposak lesznek. Ez holnap derül ki, hogy melyik nap lesz a nyerő.

Nagyon nagyon bízom benne, hogy megmaradnak. :)

2021. jan. 27. 11:20
 3/35 anonim ***** válasza:
100%

A jobb helyeken kivárják az 5 napot ez így nagyon lutri.

Azt, hogy mennyi megy tovább senki nem tudja. Nekem volt, hogy 3 elindult, de 5. napra egy sem lett.

2021. jan. 27. 12:27
 4/35 anonim ***** válasza:
90%

Ilyen sok osztódásnak indult sejtből valóban érdemes lenne megvárni (meg is szokták) az 5 napot.

Nekem 5-öt szívtak le, mind elindult és elérték a 3. napot, így azt javasolták hogy menjünk neki az 5. napnak (blasztociszta), kb. 50%-os a veszteségi arány de jóval jobbak az esélyek a megtapadásra. 5-ből 4 túlélte a blaszto-vá növesztést is.

2021. jan. 27. 12:58
 5/35 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk a lefagyasztás napján telefonálni kellett, hogy érdeklődjünk mennyit sikerült lefagyasztani. Kevesebb lett nekünk így már.

De az nagyon jó, hogy nektek 6 embrió van. Sok sikert kívánok, hogy sikerüljön!

2021. jan. 27. 12:59
 6/35 A kérdező kommentje:
Kaáliban vagyunk, így azért bízom benne hogy tudják, hogy mit csinálnak. Egyre több helyen olvasom, hogy a 2-3 napos ET-t részesítik inkább világszerte előnyben.
2021. jan. 27. 13:04
 7/35 anonim ***** válasza:
100%
Persze, mert így több lombikot lehet csinálni, ami nagyobb bevétel.
2021. jan. 27. 13:06
 8/35 A kérdező kommentje:

Kétlem, hogy ez a céljuk vele. Pont hogy az lenne hogy előbb teherbe essek és jöhessen a következő helyettem...

Én ezért egy forintot sem fizetek!

2021. jan. 27. 13:22
 9/35 anonim ***** válasza:
100%
5 napos embrióval nagyobb az esély a terhességre. Olvass utána! Akkor szokták 3 naposan beültetni, amikor nincs elég számú embrió vagy nem megfelelően nőnek, és inkább beültetik hátha alapon, mint, hogy kint menjenek tönkre. Ha 5 napot szépen kint tud fejlődni (fagyasztással vagy nélküle) már nagyobb eséllyel lesz életképes bent is.
2021. jan. 27. 13:49
 10/35 anonim ***** válasza:
100%
Te nem. De az állam fizet helyetted. A Kaáli ilyen. Ezért is hagytam ott őket.
2021. jan. 27. 14:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!