8-ból 6 embrió indult fejlődésnek, ez marad is?
Tegnap volt a leszívás és 8 petesejt lett leszívva. Abból mára 6 indult szabályos osztódásnak.
Általában ez már meg szokott maradni vagy nagy esély van rá, hogy kevesebben lesznek?
Azt mondták, hogy pénteken vagy szombaton kapok egyet vissza. Akkor 3 vagy 4 naposak lesznek. Ez holnap derül ki, hogy melyik nap lesz a nyerő.
Nagyon nagyon bízom benne, hogy megmaradnak. :)
A jobb helyeken kivárják az 5 napot ez így nagyon lutri.
Azt, hogy mennyi megy tovább senki nem tudja. Nekem volt, hogy 3 elindult, de 5. napra egy sem lett.
Ilyen sok osztódásnak indult sejtből valóban érdemes lenne megvárni (meg is szokták) az 5 napot.
Nekem 5-öt szívtak le, mind elindult és elérték a 3. napot, így azt javasolták hogy menjünk neki az 5. napnak (blasztociszta), kb. 50%-os a veszteségi arány de jóval jobbak az esélyek a megtapadásra. 5-ből 4 túlélte a blaszto-vá növesztést is.
Nekünk a lefagyasztás napján telefonálni kellett, hogy érdeklődjünk mennyit sikerült lefagyasztani. Kevesebb lett nekünk így már.
De az nagyon jó, hogy nektek 6 embrió van. Sok sikert kívánok, hogy sikerüljön!
Kétlem, hogy ez a céljuk vele. Pont hogy az lenne hogy előbb teherbe essek és jöhessen a következő helyettem...
Én ezért egy forintot sem fizetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!