Inszemináció után lehet menni dolgozni?
Figyelt kérdés
Januárban lesz az első inszeminációnk, közben fizikai munkát végzek (15-20 kg emelgetése). Természetesen fogok majd beszélni erről az orvosommal. Érdemes lenne inkább táppenzre menni?2020. dec. 25. 14:35
A kérdező szavazást indított:
Dolgozni menni
Táppénzre menni
32 szavazat
1/17 anonim válasza:
Munkakör változtatás nem jöhet szóba?
2/17 A kérdező kommentje:
Sajnos nem :-(
Most ebbe a helyzetben pedig nem szeretnék munkahelyet váltani.
2020. dec. 25. 14:40
3/17 A kérdező kommentje:
És ki meddig maradna otthon?
Én úgy gondolom, hogy inszemináció után 3-4 napot max, nem szeretném, ha kirúgnának :-(
2020. dec. 25. 19:44
4/17 anonim válasza:
Nekem 5 inszemináció volt és mindig táppénzen voltam utána 1 hétig. Legalább amíg a beágyazódás történne érdemes azt mondta a dokim. Viszont utána se kellene ilyen nehezet emelned😔
5/17 anonim válasza:
Inszemináció után a beágyazódásig táppénz, ha sikerült, akkor a szülésig táppénz szintén, mert veszélyeztetettnek számítasz.
6/17 anonim válasza:
Nekem 4inszeminációm volt kb esélytelenek nyugalmával álltam hozzá igy 3nál mentem másnap munkába. A 4.nél kiírattam magam 1 hétre, ez sikeres is lett így többet nem is mentem munkába
7/17 anonim válasza:
Nálunk is az első inszem lesz januárban, nálam is ez a félelmem, hogyan jelezzem a főnökömnek h ilyen beavatkozásunk lesz, ebben az év eleji hajtásban egy órára sem enged el, nem hogy egy hétre. De nem akarok várni arra míg beadjuk a beszámolót, ami kb április. Az idő gyorsan telik, 35 elmúltam, nem tudom hogyan lehet ezt megoldani.
8/17 anonim válasza:
5 vagyok. Sehogy. Inszemináció után az első vizsgálatig táppénz, ha sikeres, tovább táppénz, mert veszélyeztetett. Ahogy írtam.
Egy szülésznő
9/17 A kérdező kommentje:
7-es, én úgy tervezem hogy megmondom, bár rettegek a reakciótól... Főleg ha táppenzre is megyek, pedig most már egyre jobban hajlok affelé.
2020. dec. 28. 07:38
10/17 anonim válasza:
Mindenképp menj táppénzre de ne most szólj, mert azonnal kirúg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!