Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Otthon maradtatok inszemináció...

Otthon maradtatok inszemináció után pihenni? Vagy másnap már mentetek is dolgozni mint én?

Figyelt kérdés
Én túl vagyok az első sikertelen inszemen,és nem tudom következő alkalommal mit csináljak másképp,hogy esetleg sikerüljön.Van valami tippetek?
2009. febr. 19. 11:55
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
Nem hiszem, hogy azért nem sikerült, mert nem maradtál ágyban. Ha természetes úton esik teherbe valaki az sem pihen otthon. De ha véletlen nehéz munkát végzel,(fizikai), akkor biztos jobb lenne otthon maradni, de egyébként nem hiszem, hogy számít. Nekem is volt már egy sikertelen insemem, de nekem később kiderült, hogy a petevezetőimmel volt baj úgyhogy nem is sikerülhetett volna. Ne keseredj el!
2009. febr. 19. 12:08
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem fizikai munkát végzek,csak minden nap tiszta stressz itt az ember,olyan a munkám.
2009. febr. 19. 12:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én itthon vagyok inszem óta, 1 hete volt. Azért maradtam itthon mert úgy érzem csak itthon tudok teljesen nyugodt lenni. De ezt mindenki maga dönti el, és persze a lehetőségei.

2009. febr. 19. 12:25
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem két inszeminációm volt,a második sikerült is.Mindkettő után dolgoztam,sőt a második után a lakást újítottuk fel!(már el volt kezdve amikor az inszemre mentem)És mégis az sikerült!De neked kell eldönteni,hogy mi a jobb és azt csináld!
2009. febr. 19. 15:43
 5/7 A kérdező kommentje:
gratulálok az utolsó válaszolómnak!Leírnád nekem hogy történt akkor,mekkora és hány darab tüsző volt.mert én nem értem hogy 4-ből hogy nem sikerült egy sem,és szerintem nem volt jó az időzítés.Neked hanyadik ciklusnapon csinálták?és hanyadik ciklusnapon nézték utoljára a tüszők méretét és hogy mekkorák voltak akkor.
2009. febr. 19. 16:09
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én inszem után vagy 2 hétig táppénzen voltam, abból 1 hetet a klinikán feküdtem, mert a hormoninjekcióktól hiperstimulált lettem... Akkor azzal bíztattak az ápolónők, hogy az ilyen esetekben még nagyobb az ikerterhesség esélye. Nálam csak egy szép egészséges menstruáció lett a vége... Pedig én aztán tényleg feküdtem.
2009. febr. 19. 16:56
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Szióka!A 15.43válaszoló vagyok!

Én a menszesz 3.napján kerestem fel a dokit,aki aznaptól Merionál injekciót ítr fel,amit magamnak hasba kellett adni.Ezt 8 napig adtam,majd kontroll.Az igazság az,hogy már nem tudom a pontos adatokat,mert olyan izgatott voltam,hogy a doki azt mondta,hogy minden jól megy így nem foglalkoztam vele.De azt hiszem mindkét petefészkemben volt érett tűsző,ha jól emlékszem egyikbe 1 a másikba 2 darab.Ekkor felírta a tűszőrepesztőt,amit másnap este kellett beadnom,utána 1 nap pihi,és követkző nap mehettem az inszemre.Azt tudom,hogy akkorra már annyira fájt mindkét oldalamon a petefészkem,hogy néha alig bírtam kiegyenesedni.Hozzáteszem az első inszemnél nem éreztem semmit.A beavatkozás után,progreszteron kúpot kaptam,emelt dózist3X2 szemet,egészen a terhesség 12.hetéig ezen "éltem".

Szerintem nekem az is segített,hogy közben a munkahelyemen előléptettek,és ez az új feladatkor elterelte teljesen a figyelmemet erről az egészről.

Abban a pillanatban nem is nagyon bántam volna ha nem sikerül,mert imádtam az új beosztásom.Tehát tényleg igaz,hogy nem szabad "annyira"akarni.

Remélem segítettem valamit!

2009. febr. 20. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!