Otthon maradtatok inszemináció után pihenni? Vagy másnap már mentetek is dolgozni mint én?
Szia!
Én itthon vagyok inszem óta, 1 hete volt. Azért maradtam itthon mert úgy érzem csak itthon tudok teljesen nyugodt lenni. De ezt mindenki maga dönti el, és persze a lehetőségei.
Szióka!A 15.43válaszoló vagyok!
Én a menszesz 3.napján kerestem fel a dokit,aki aznaptól Merionál injekciót ítr fel,amit magamnak hasba kellett adni.Ezt 8 napig adtam,majd kontroll.Az igazság az,hogy már nem tudom a pontos adatokat,mert olyan izgatott voltam,hogy a doki azt mondta,hogy minden jól megy így nem foglalkoztam vele.De azt hiszem mindkét petefészkemben volt érett tűsző,ha jól emlékszem egyikbe 1 a másikba 2 darab.Ekkor felírta a tűszőrepesztőt,amit másnap este kellett beadnom,utána 1 nap pihi,és követkző nap mehettem az inszemre.Azt tudom,hogy akkorra már annyira fájt mindkét oldalamon a petefészkem,hogy néha alig bírtam kiegyenesedni.Hozzáteszem az első inszemnél nem éreztem semmit.A beavatkozás után,progreszteron kúpot kaptam,emelt dózist3X2 szemet,egészen a terhesség 12.hetéig ezen "éltem".
Szerintem nekem az is segített,hogy közben a munkahelyemen előléptettek,és ez az új feladatkor elterelte teljesen a figyelmemet erről az egészről.
Abban a pillanatban nem is nagyon bántam volna ha nem sikerül,mert imádtam az új beosztásom.Tehát tényleg igaz,hogy nem szabad "annyira"akarni.
Remélem segítettem valamit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!