Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mikor adtátok fel hogy nem...

Mikor adtátok fel hogy nem sikerül teherbe esnetek?

Figyelt kérdés

Fél éve próbálkozunk, pco-m van,ami idáig tünet mentes volt, nem tudom most mi okból jelentkezett és katasztrófa lett a hormon háztartásom pedig előtte minden klappolt vele.

Szeretnénk kis babát,legalább egyet, ha talán több nem is lehet. Egyre elkeserítőbb minden hónapban a csalódás és az átsírt éjszakák. Persze komolyabb kivizsgálásra nem akarnak elküldeni a covid végett, de látom a páromon is mennyire várná minden hónapban, mennyire szeretné, és semmi eredmeny.

Ti hogy szoktátok feldolgozni ezt?

2020. dec. 22. 11:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Sosem adtam fel! 16év után született meg a kisfiam!
2020. dec. 23. 07:50
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem adom fel. Teljesen egészsegesek vagyunk, persze minden vizsgálatot megcsináltunk, ami nem invazív, túlzás volt 7 hónap után. Nagyon szomorú voltam, sírtam sokat, de így visszagondolva nem is értem magam. Okkal nem jött ebben az évben, tudom, hogy minden jó lesz és nyugodt terhességem lesz majd, amikor itt lesz az ideje. :) ne adjátok fel! :)
2020. dec. 23. 13:30
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Fel ev meg semmi. Meg szabad kerdezni, hogy hany eves vagy?
2020. dec. 23. 20:44
 14/16 A kérdező kommentje:
26, és első gyermekről lenne szó.
2020. dec. 23. 20:56
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

6-os vagyok

Hova sietsz? 26 évesen teljesen jó korban vagy, ráérsz. Tudom, ezt nem jó hallani, de ez van. Ezt úgy mondom, hogy én is 26 vagyok. Igen, ha mondjuk 10 évvel idősebb lennél, megértenem a sietségeg. Türelem. Igen, valakinek rögtön sikerül, valakinek várni kell rá, ez van. Ha valamit igazán akarsz, nem gondolkodsz ilyenken, hogy feladod. Csak akkor kell, ha rögtön jön?

2020. dec. 24. 10:09
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem egy 3 éves kislányom van. 32 éves leszek és szeretnék még egy kicsit. A jelenlegi párom nem akar. Ez szerinted jobb? Ma is erről beszéltünk és nem tudunk dűlőre jutni. Nekem ez sokkal rosszabb, mintha ő is szeretné, de mégsem jön. Fél év nem sok idő. Kitartást.
2020. dec. 26. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!