Akiknek évekig nem sikerül a baba, mibe tudnak még kapaszkodni?
Abba, hogy amelyik pár rendelkezik ivarszervekkel, ott - ha (orvosi) segítséggel is, de - előbb vagy utóbb összejön a baba. 👣
Nálunk mindkét oldalon találtak eltéréseket, néhány vizsgálatot többször meg is kellett ismételni, évekig húzódtak ezek, mire végül azt javasolták, hogy keressünk fel egy meddőségi központot, mert csak ICSI lombikkal lehet gyerekünk.
Már épp jelentkeztünk oda, amikor spontán összejött. 4 év után!!🥰
Csak azt bánom, hogy elhittem, hogy nem lehet természetes úton, emiatt abbahagytam a vitaminok szedését 3 év után. Pedig fontos lett volna pl.folsavat szedni a fogantatás előtt közvetlenül is. 🤨
Na mindegy, ebből csak annyi a tanulság, hogy ne adjátok fel a reményt, és mindig legyetek felkészülve testileg-lelkileg-egeszségileg-anyagilag meg mindenhogyan, mert bármikor összejöhet. 😉
Nagyon boldog vagyok hogyha pozitív példákat tudok hallani.
Nagyon gratulálok annak a válaszolónak akinek sikerült a baba! 🥰 És mindenki másnak szurkolok!
A fent leírtakat összesítve azért megnyugtat a gondolat, hogy a férjeink támaszok a mindennapokban. 🙏❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!