Tudnátok segíteni a párom spermaképének értelmezésében?
Ez milyen eredménynek számít?
Illetve miért fontos a hormon illetve here UH vizsgálat, ha elvileg nem rossz az eredmény?
Igen, azt rosszul írtam, hogy az antioxidáns növeli az oxidatív stresszt, nem ezt akartam, hanem a reaktív oxigéngyököt.
Mi a SOTÉra járunk egy neves andrológushoz, ő úgy magyarázta, hogy ha a sejtekben lévő reaktív oxigéngyök szint megfelelő (és nem túl magas) akkor az antioxidánsok nemhogy használnak, hanem ártanak, ezért nem tanácsos csakúgy beszedegetni a folandrolt, fer14-et, profertilt. Nem a drogériában kapható multivitaminokra gondolt, hanem a kimondottan férfi termékenység növelésére alkalmazott készítményekre, amikben extrém nagy dózisban vannak ezek a hatóanyagok.
Akármiből is írtad a doktoridat, azért én megfogadom egy neves andrológus tanácsát, akinek amúgy ez a szakterülete.
De jó utolsó...ez hihetetlen....nagyon örülök nektek....:)
Hát igen..az biztos, hogy minden hónappal és minden terhességbejelentéssel csak egyre feszültebb lesz az ember és egyre inkább rástresszel.
Én már ott tartok, hogy elment minden kedvem még az együttlétekről is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!