Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Tudnátok segíteni a párom...

Tudnátok segíteni a párom spermaképének értelmezésében?

Figyelt kérdés

[link]

Ez milyen eredménynek számít?

Illetve miért fontos a hormon illetve here UH vizsgálat, ha elvileg nem rossz az eredmény?

2020. dec. 20. 00:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen, azt rosszul írtam, hogy az antioxidáns növeli az oxidatív stresszt, nem ezt akartam, hanem a reaktív oxigéngyököt.

Mi a SOTÉra járunk egy neves andrológushoz, ő úgy magyarázta, hogy ha a sejtekben lévő reaktív oxigéngyök szint megfelelő (és nem túl magas) akkor az antioxidánsok nemhogy használnak, hanem ártanak, ezért nem tanácsos csakúgy beszedegetni a folandrolt, fer14-et, profertilt. Nem a drogériában kapható multivitaminokra gondolt, hanem a kimondottan férfi termékenység növelésére alkalmazott készítményekre, amikben extrém nagy dózisban vannak ezek a hatóanyagok.

Akármiből is írtad a doktoridat, azért én megfogadom egy neves andrológus tanácsát, akinek amúgy ez a szakterülete.

2020. dec. 20. 09:49
 12/16 anonim ***** válasza:
Mert nekem nem ez a szakterületem mi, nem azért doktoráltam ebből, hanem hobbiból
2020. dec. 20. 09:53
 13/16 anonim ***** válasza:
Utolsó! Oxigéngyök szintet a női szervezetben is lehet mérni valahogy? Mert én petesejt minőség javítására szedem az antioxidánst, nagy mennyiségben. Köszi
2020. dec. 21. 18:31
 14/16 anonim ***** válasza:
Szia . Mi 11. Hóban voltunk sperma vizsgálton. 2 hosszu év után, nekem mindbe vizsgált megvolt,végül csakelmentunk andrológushoz. Nagyon gyenge lett az eredmény 7 millió spermiumból 58 százalék nem mozgott vagy halott volt a többi is sérült. Azt mondták semmi esélyem nincs. Elfogadtuk hogy nem lesz babák. Hagytuk ..elengedtuk.. és láss csodát....decemberben pozitívat teszteltem. Semmit nem szedett a férjem . Ez isteni csoda. Kívánom hogy így alakuljon nektek is a jövőtök.
2020. dec. 25. 13:08
 15/16 A kérdező kommentje:

De jó utolsó...ez hihetetlen....nagyon örülök nektek....:)

Hát igen..az biztos, hogy minden hónappal és minden terhességbejelentéssel csak egyre feszültebb lesz az ember és egyre inkább rástresszel.

Én már ott tartok, hogy elment minden kedvem még az együttlétekről is...

2020. dec. 25. 14:09
 16/16 anonim ***** válasza:
Húz na ez ismerős...nehez hónapok ezek és igazan nem lehet elengedni bárki mondja...remeljuk -ballagok is hamar jön az a kis csöppség
2020. dec. 25. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!