Facelle teszt lehet száradási csíkos?
Figyelt kérdés
Most vagyok az inszem utáni 14. napon, voltam vérvételen, eredmény holnap lesz. Tudom, meg kellene szépen várni az eredményt. Reggel x epil teszt teljesen negatív, viszont csináltam délután egy facelle tesztet is, amin látszik 2. csík, halványan. Színét nem tudom határozottan eldönteni. Volt ez a fajta teszt valakinek száradási csíkos? (vizeletsugaras)2020. dec. 17. 14:06
1/5 anonim válasza:
Amikor nem voltam terhes száradási csíkot nem láttam rajta sosem. Szerintem a facelle teljesen megbízgató teszt.
2/5 anonim válasza:
Nekem volt olyan, hogy láttam rajta halványan a 2.csíkot, de pár órára rá megjött.
Neked legyen szerencséd. Majd írj, hogy mi lett! :)) Szurkolok!
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Írok majd:)
2020. dec. 17. 15:04
4/5 anonim válasza:
Facelle gyakran száradási csíkos. Évek óta tesztelek, a 80%-án biztosan van száradási csík.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Így bőven időn túl szürke inkább mint rózsaszín:(
2020. dec. 17. 17:28
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!