Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Facelle teszt lehet száradási...

Facelle teszt lehet száradási csíkos?

Figyelt kérdés
Most vagyok az inszem utáni 14. napon, voltam vérvételen, eredmény holnap lesz. Tudom, meg kellene szépen várni az eredményt. Reggel x epil teszt teljesen negatív, viszont csináltam délután egy facelle tesztet is, amin látszik 2. csík, halványan. Színét nem tudom határozottan eldönteni. Volt ez a fajta teszt valakinek száradási csíkos? (vizeletsugaras)

2020. dec. 17. 14:06
 1/5 anonim ***** válasza:
65%
Amikor nem voltam terhes száradási csíkot nem láttam rajta sosem. Szerintem a facelle teljesen megbízgató teszt.
2020. dec. 17. 14:54
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt olyan, hogy láttam rajta halványan a 2.csíkot, de pár órára rá megjött.

Neked legyen szerencséd. Majd írj, hogy mi lett! :)) Szurkolok!

2020. dec. 17. 15:00
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Írok majd:)
2020. dec. 17. 15:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Facelle gyakran száradási csíkos. Évek óta tesztelek, a 80%-án biztosan van száradási csík.
2020. dec. 17. 16:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Így bőven időn túl szürke inkább mint rózsaszín:(
2020. dec. 17. 17:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!