Lányok! Volt olyan köztetek aki úgy vállalhatott babát hogy szívritmuszavara volt?
Figyelt kérdés
Meg csak 20 éves vagyok majd később szeretnék gyereket csak nemrég szívritmuszavart állapítottak meg nálam és kaptam gyógyszert is. Nemrég jutott eszembe hogy így vajon majd lehet gyerekem? (Az volt a papíromon hogy napközben nagyon gyakori synus tahicardia) a vérnyomásommal nincs baj a pulzus ami nagyon meg tud gyorsulni2020. dec. 16. 13:27
1/4 anonim válasza:
Szia.
Én 24 éves vagyok,pacemakerrel.
Nagyon érdekel engem is hogy valaki hasonló cipőben járva,vállalt e babát.
Gondolom császárral.
2/4 anonim válasza:
Kedves utolsó. A terhességben maga a szülés a legkisebb és legrövidebb gond. Előtte 9 hónapig életben kell tartanod magad meg a gyereket is. Na ez sokkal nehezebb. Kardiológus gondozásával lehet vállalni gyereket, el fogja mondani az egyéni kockázatokat. A sinustachycardia nem nagy szám, béta blokkoló helyett majd kapsz más frekicsökkentőt, ha kell.
3/4 anonim válasza:
Sportolsz egyébként? Nekem is szívritmuszavarom van, de ha rendszeresen sportolok akkor viszont nincs. Nekem a doki azt mondta, hogy nem probléma, csak max otthon többször kell nézni majd. Habár azt nem tudom mi van ha veszélyeztetett lennék, és nem sportolhatok. Erről nem beszéltünk az orvossal.
4/4 anonim válasza:
Szerintem ez nem nagy ügy, nézd meg szedheted-e a gyógyszert terhesen, de le is tudják cserélni. Anyám két gyereket szült szivritmus zavarral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!