Kinek mikor jött össze a baba?
Figyelt kérdés
10 hónapja hagytam abba a Tri-regol fogamzásgátló tablettát
Azóta 2 szer volt rendes menstruációm
És nincsen peteérésem
Kíváncsi vagyok másnak is volt így?
És utána lett belőle baba?
2020. dec. 8. 18:59
11/17 anonim válasza:
#9 A "le akarsz babázni" miatt. Sokat vagyok itt, ezt a 3 szót nem szeretik.
12/17 anonim válasza:
11!
1szóval nem írtam a le akarok babáznit, az egy másik hozzászóló volt... én a 6os választ írtam, azt pontozták le szintén elég rendesen.
13/17 anonim válasza:
Nekem fogamzásgátló után 1 év kellett h rendbe jöjjön a menstruációm. Nekünk akkor nem volt "sürgős" a baba, megszakítással védekeztünk, nem lett volna baj ha jön, de inkább még vártunk. Asszem fog.gátló utáni 3.évben kezdtünk el ténylegesen próbálkozni, akkor a 3.hónapban sikerült is. Azért kell idő amíg rendbe jön a szervezeted.
14/17 anonim válasza:
Szerintem aranyos kifejezes, imadnam ha azt mondhatnam vegre, hogy lebabazok:)
15/17 anonim válasza:
Én anno domini :D 2013ban(23 évesen elotte 4 évig szedtem) hagytam abba és 2014 elején terveztük kb 3 szorra jött össze,de rögtön volt rendes menszeszem a yasminelle után. 2. Gyereknél 2.ra vagy 3.szorra sikerült, most a 3. Nál 5-szörre pedig 7 éve nem szedek fogamzásgátlót. (10 hetes vagyok :) ) mikor elszontyorodtam az orvosnál,hogy 3. Baba kéreti magát (akkor már 4-szerre nem jött össze) akkor a Premenst ajánlotta ,pedig tűpontos volt a menzeszem, de mégis ajánlotta első körben. Ettől e vagy nem,de 5.re összejött :)
16/17 anonim válasza:
Én is Triregolt szedtem 6 évig. Abbahagytam, majd kb 1 évig 2 havonta jött meg a menstruációm. Voltam dokinál, azt mondta ez csak a környezetváltozástól van (épp akkor költöztem). Abbahagyástól számítva 2 év mire terhes lettem.
17/17 anonim válasza:
Utolsó! Környezetváltozástól, mi? Azta... Nem is a 2 év gyógyszertől.. Nem semmi egy orvos lehetett..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!