Kinek mikor jött össze a baba?
10 hónapja hagytam abba a Tri-regol fogamzásgátló tablettát
Azóta 2 szer volt rendes menstruációm
És nincsen peteérésem
Kíváncsi vagyok másnak is volt így?
És utána lett belőle baba?
De miért nem mész orvoshoz, ha nincs ment eszed?
Így aztán várhatsz a végtelenségig.
Előbb rakd rendbe a szervezeted, mielőtt le akarsz babázni. Anélkül igencsak bajos lesz.
Nekünk azonnal összejött, semmi gond nem volt.
4 évig szedtem fogamzásgátlót, idén májusban tettem le. Össze vissza volt a ciklusom, 2 hónap ki maradt, fél napra jött meg. Én 3 hónap után el mentem egy hormonpanel vér vizsgálatra, ott mindent rendben találtak. Következő ciklusban megjött rendesen, de nem akartam a véletlenre bízni, el mentem az orvosomhoz, hogy megnézzük van e peteérés. Volt, abban a hónapban terhes lettem (5.-dik hónap)
13hkm
Ha nincs peteérésed, menj orvoshoz, vagy felborultak a hormonjaid a fog.gátló miatt, vagy éppen a tabletta miatt nem vetted észre, hogy gondod van (pl. PCO, olyankor nem szokott lenni peteérés).
Nekem minden hónapban van peteérésem, mégsem sikerül már szintén 10 hónapja, ez sajnos nem kívánságműsor, sokaknak várni kell.
Nekem gyógyszer után egyből.
Most szülés után nem szedtem gyogyszert, 20 hós a fiam, fél éve nem jön össze, pedig minden rendben velünk.
Én egyébként erről a gyógyszerről csak rosszat hallottam 🤷♀️
Valaki mesélje már el, miért lettem lepontozva?!
6#
2.5 év Lyndinette30 után 1.5 évig nem volt rendes menstruációm.
Utána sikerült a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!