Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ki milyen vitaminokat szedett,...

Ki milyen vitaminokat szedett, illetve szed a teherbeesés érdekében?

Figyelt kérdés

Sajnos nem vagyok már fiatal, az AMH szintem is alacsony, de azért hátha.. Korábban olvastam jó kis összefoglalót többektől is, hogy miket szednek, de sajnos nem találom, az is lehet, hogy nem is itt a gyakorin olvastam. Amikre emlékszem az a méhpempő és a q10 volt, de irtak még más vitaminikat is.

Köszönöm, aki tud segíteni.

38N

2020. dec. 2. 22:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Én D vitamint,E vitamint és trimesztert szedek.

És Bromot,mert egy kissé magas a prolaktin szintem.

2020. dec. 3. 02:07
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Én mindegyik terhességem előtt Biotech USA woman multivitamint szedtem. Az elsőnél még maca port, a másodiknál barátcserje port. De azt nem sokáig, mert rövid időn belül terhes lettem.
2020. dec. 3. 07:56
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Én a dm hajvitaminját szedem alapjáraton mindig, abban majdnem minden van ami kellhet.
2020. dec. 3. 07:56
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Én lombikra járok így nagy dózisban szedem a vitaminokat, de leírommik lehetnek hasznosak. C+D: télen egyébként is jó. E vitamin: nyálkahártyát vastagítja, Q10: ha alacsony az AMH akkor javasolni is szokták, Omega3, Femibon, Inofolic (Inofem actív port iszok amióta kiderült mthfr mutációm van, és ezt a szervezet jobban hasznosítja)
2020. dec. 3. 08:43
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én Jamieson prenatal vitamint szedek (ezt nem tudom, kapható-e Magyarországon, de igazábol bármilyen komplex multivitamin megteszi) mellé még nagyobb dózisban C és E vitamit.
2020. dec. 3. 10:09
 6/13 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!
2020. dec. 3. 18:08
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
méhpempő
2020. dec. 3. 23:27
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
D-vitamin napi 8-10.000 NE és K1-K2-komplex, ami muszáj a D-hez. Q10 extra adagban (napi 800 mcg) a petefészek (és AMH) javítására. C-vitamin, mert javítja több dolog felszívódását. Szelén, magnézium, cink - jól felszívódó vegyületekben (multivitamin nem játszik a rosszul felszívódó vegyületek miatt). B-komplex és kb. 2 mg folsav külön - arra az esetre, ha megfogannék, hogy segítsen elkerülni a korai magzatfejlődési rendellenességeket. Inozitol napi 4 g. Napi negyed Bromocriptin.
2020. dec. 4. 14:53
 9/13 A kérdező kommentje:
Fuha 8-as,köszi a választ! Megkerdezhetem hogy Q10-ből melyiket szeded? En csak 100 mg dozisut latok mindenhol, az nyilván nagyon kevés. Vagy esetleg nyolcat szedsz be egy nap?
2020. dec. 4. 18:36
 10/13 anonim ***** válasza:
Hát, eléggé utánajártam a Q10 választéknak. Egyrészt a vízben oldódó Q10 elképesztően drága, nekem felejtős. A normál, zsírban oldódók olcsóbbak, de Magyarországon a legtöbb valóban csak max. 100-as. A NOW-nak van 400 mg-os ( [link] ), abból elég 2 db, az kb. 600 Ft/nap. A BioTech 100 mg-os Q10-e is kb. ennyire jön ki ha napi 8-at szedsz. Olcsóbbat ezeknél nem találtam akkor, amikor kutattam. Külföldi oldalakon sem fordul elő 400 mg-nál nagyobb adag. [link]
2020. dec. 5. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!