Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Biztos sokan elítéltek vagy...

Biztos sokan elítéltek vagy butának néztek. Létezik otthoni inszeminació?

Figyelt kérdés
Egeszseges vagyok mindnen viszgalat megvolt. A férjem spermája viszont sajnos nem jó. Arra gondoltam otthol végezhető e inszeminácio?
2020. nov. 22. 16:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Vagy nagy szerencsètek volt az elsőnèl, vagy azòta valamitől romlott. Ilyen minősègű spermàval nem tudsz otthon inszeminàciòt csinàlni. Viszont minimalis esèly ìgy is van a termèszetes megtermèkenyelülesre.
2020. nov. 23. 13:25
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan mondom, hogy próbáld meg meggyőzni, hogy legalább egy hormon vérvételre menjen el. Ha pl pajzsmirigy alulműködése van, akkor azt kezelni kell, mert többek között fáradékonyságot, depressziót és impotenciát okozhat kezeletlenül (a spermakép romlása mellett).
2020. nov. 23. 16:48
 13/14 A kérdező kommentje:
Próbálom. De jelen helyzetben a kórházakba sem nagyon lehet menni. Debrecenbe próbálok időpontot kapni és egyszerűen nem veszik föl a telefont
2020. nov. 24. 15:05
 14/14 anonim ***** válasza:

Így minimális esély van a teherbeesésre. Az első gyerkőc mennyi idő alatt sikerült? Ha gyorsan, akkor simán lehet, hogy romlott a spermaképe és ahogy romlott, úgy javítható is.

Lehet szimplán csak valamilyen vitaminhiány, vagy némi hormon probléma. Szerintem érdemesebb ezzel indulni, mint otthon kísérletezni. Márcsak azért is, mert nekem mindig szól fejben a vészcsengő. Ha a férjem nem igazán rendelkezik egészséges spermiummal (vagy én petesejttel), akkor mivan, ha az embrió, illetve a baba sem lesz egészséges? Tudom, ez közel sem ilyen sarkos, de ha már ekkora a probléma, akkor ne otthoni légkörben kísérletezzetek.

2020. nov. 29. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!