Az inszemináció a lombikhoz képest mennyivel kevesebb hormonkezeléssel jár?
Figyelt kérdés
Természetes úton nem jön össze, nekem nagyon kevés spermám van, párom (a hölgy) sem fiatal már. Lombikot semmiféleképpen nem akar a hormonkezelés miatt. Tegnap kiderült, hogy végre lett elég spermám az inszemhez, erre megint húzza a száját...2020. nov. 10. 06:24
1/3 anonim válasza:
Sokkal.
Az indzemnél “csak” támogatás van, uh követés
Lombiknál stimulálnak, hogy egyszerre minél több pete megérjen.. majd kvázi egy kisműtéttel leszívják..
/ nagyon leegyszerűsítve a folyamatot:
2/3 anonim válasza:
Nekem volt 5 inszemináció, és 3 lombik már. Inszeminációnál 1 vagy 2 tüszőt csinálnak, lombiknál sokkal többet (nekem pl 18 lett). Gyógyszerkezelés sokkal kevesebb. Mindkettő után szoktak progeszteront adni, de ez attól függ, hogy mennyi a progeszteron szint, illetve a méhnyaknyák.vastagság.
3/3 A kérdező kommentje:
Koszi mindkettotoknek.
2020. nov. 10. 09:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!