Szerintetek nem butaság,hogy egy év próbálkozás után
vannak csak vizsgálatok és nem pedig a legelején?
Persze magánban elég kevés dologhoz kell beutaló. Pl MRI-hez kell magánban is ha jól tudom, de vérvételeket csinálnak.
2020. nov. 7. 19:33
Azért nem butaság, mert kb. ennyi az az idő, amin belül egészséges embereknél össze szokott jönni a baba. Van, akinek az első próbálkozásnál sikerül, van, akinek csak a 12.-nél.
Egyáltalán nem biztos, hogy hormonprobléma vagy átjárhatósági akadály van, simán lehet csak amolyan természetes szelekció: azaz a megtermékenyülés megtörténik, de valami nem tökéletes, ezért nem tapad meg. Nekem a 6. vagy 7. hónapban maradt meg a terhességem.
Ne feszülj rá a témára, az nem segít.
2020. nov. 7. 20:27
Szerintem harminc felett nem érdemes megvárni az egy évet a vizsgálatokkal. A negyedik sikertelen hónap után mondtam a dokimnak, hogy valamit kezdjünk el. Megpróbált lebeszélni, de nem sikerült neki. Kiderült, hogy tényleg van gond a hormonjaimmal.örülök, hogy előbb elkezdtük, így pár hónap felesleges próbálkozással beljebb vagyunk.Harminc alatt valószínű kivártam volna az egy évet.
2020. nov. 7. 22:08
Én napra pontos ciklussal és peteéréssel fél év után mentem el kivizsgálásra. Az első 2 gyerekem sem jött össze nagyon könnyen, tehát fel voltam készülve, hogy lehet évek lesznek így is.
Milyen jól tettem, jobb oldalon csak nagy nyomásra lettem átjárható, és mindig jobb oldalon érik a petém. Mellette kiderült, hogy cukorbeteg vagyok, azt is kezelésbe kellett venni (pedig vékony vagyok mint a kisujjam).
Végül pont jobb oldalról sikerült tehebe esnem októberben. De ha nem derülnek ki ezek időben, ki tudja még mennyit vártam volna...
2020. nov. 10. 14:36
15/18 A kérdező kommentje:
Az átjárhatósági vizsgálat hányadik a sorban? Első gondolom a vérvétel,aztán cukor terhelés és csak utána jön? Mennyire kellett érte könyörögni? Van dokim akihez magánba járok, de ő most nem nagyon szorgalmazza a vizsgálatokat valamiért.De ha novemberben sem sikerül akkor nem hagyom annyiban már. Első babám nagyon hamar sikerült,2. próbálkozós hónapban. A tesóval ez lesz a 3,5.hóbap a próbával,de úgy érzem nincs rendben v.mi.
16/18 A kérdező kommentje:
13as, és mikor kiderültbh tényleg van v.mi, a doki bocsánatot kért legalább h le akart beszélni?
17/18 A kérdező kommentje:
synlab van nálunk,de azzal az eredménnyel is a nődokihoz kéne visszamenni és ő írna fel v.mit. nem sértődne meg h sunyiba megcsináltatom,őt kikerülve de utána hozzá megyek h kezelésért?
Én fél év után elmentem magán orvoshoz, hogy éreztem, tudtam, sejtettem, hogy baj van velem. Meg se kérdezte mióta próbálkozunk. Én nem is említettem. De milyen jó, hogy elmentem. Januárban kezdődik a kezelésem.🤗💕
2020. dec. 24. 13:07
Kapcsolódó kérdések: