Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Akinek nem jön össza a baba,...

Akinek nem jön össza a baba, hogy tudtátok fejben elengedni?

Figyelt kérdés
2020. okt. 28. 12:42
1 2
 11/13 anonim válasza:
80%

Mi sokat nem agyaltunk rajta, csak az idő telt volna. Hol ez, hol az telnek a hónapok és az évek csak lelkileg tönkre megy az ember. Ezt nem szerettük volna megvárni. Eldöntöttük, hogy örökbefogadunk.

Azóta ez már meg is történt és nagyon jó döntöttünk.

2020. nov. 4. 22:10
 12/13 anonim ***** válasza:
52%
De jó , örülök nektek. Érdekes amúgy , mert nagyon sok olyan sztorit hallottam már, hogy örökbe fogadtak és spontán összejött utána a saját gyermek is.
2020. nov. 8. 12:07
 13/13 anonim ***** válasza:
82%

igen én is utálom ezt az engedd el, meg ne görcsölj rá szöveget....nagyon sok olyan hónap volt már , hogy egyáltalán eszembe sem jutott a babaprojekt és mégsem....egy idő után már csak megszokásból csinálsz tesztet is , hiszen úgyis tudod hogy egy csíkot fogsz látni....én ezt nem nevezném rágörcsölésnek...az első fél év..na az rágörcsölés volt, mert folyton figyeltem a jeleket, hogy huu most ez tuti a beágyazódás így meg úgy...szúrkálgatás stb stb...

hát most már észre sem veszem ezeket a dolgokat...

2020. nov. 21. 13:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!