Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » 37 évesen teherbeesés mennyire...

37 évesen teherbeesés mennyire valószínű? Most lettem 37 és sajnos most értünk el abba a szakaszba, hogy gyermekünk szülessen (anyagiak, saját lakás hiánya volt eddig). Ami miatt viszont félek, hogy esetleg nem sikerül, az az alábbi:

Figyelt kérdés

Áprilisban volt egy furcsa menstruációm, a menstruációt követő 5. naptól ugyanúgy megjött, nem fájt semmi, nem görcsölt, mint egy normális menstruáció. Hozzáteszem home office-ban voltam, sajnos nagyon sok volt a munka, nagyon keveset mozdultunk ki, nem napi szinten, így lehet, hgoy a bezártság/sötétség/stressz bezavart.

Elmentem a Covid lecsengése után dokihoz, aki nem talált semmit. Ez azóta (lekopogom) nem ismétlődött meg. Utána újra beállt a menstruációm 26 napra 3 hónapra (átlagban 25-27 nap között ingadozik, mióta az eszemet tudom). Múlt hónapban 24. napra jött meg, most 23. napra, ma. Most a Covid miatt nem tudom kivizsgáltatni magam, mert nem szeretném elkapni, viszont így próbálkozni se szeretnék még, mert egy esetleges vetélést (ha egyáltalán sikerülne) nem szeretnék kockáztatni, ha esetleg valamilyen hormonhiányom van.

A menstruációm egyébként egyáltalán nem fájdalmas, picit érzem az alhasam, normálisan piros a színe, egyből megjön, nem barnázok előtte. Az utolsó nap 5. nap szoktam barnázni (4 napig piros), de arra azt mondják, hogy normális, mert akkor már annyira kevés a menstruáció és amiatt néz így ki.

Szerintetek milyen probléma lehet? Volt valakinek hasonló?

Már elkezdődött volna a klimax? Nem izzadok, nincs semmi tünetem.

Anyukámnak olyan 44-45 évesen kezdődött és 49 volt, amikor elmúlt neki, nagymamám 43 évesen még szült, de utána ő is klimaxolt nem sokkal

Ovulációt néha szoktam érezni, van amikor van jele is (nyák), amikor nem érzem, akkor nincs is jele.

2020. okt. 12. 13:53
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
A petefészek kimerülést nem is fogod érezni, nincs igazán tünete. 37 évesen már jócskán csökken az esély, ne várj.
2020. okt. 19. 16:02
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Igen a kimerülést jelezheti az AMH hormon vizsgálat.
2020. okt. 21. 13:04
 23/29 anonim ***** válasza:
60%

Egy nőnek 45 évesen még simán lehet gyermeke.

Minden attól függ, milyen állapotban vagy, tested, fizikumod, le legyél mangalica stb.

2020. okt. 21. 20:13
 24/29 anonim ***** válasza:

45 evesen siman lehet :D?

45 evesen talan valakinek meg lehet, de, hogy siman? :D tudod mennyi egy ilyen idos no teherbeesesi eselye ?

Arrol nem is beszelve, hogy ilyen korban no a down kor es egyeb fejlodesi rendellenessegek szama.

2021. márc. 31. 20:47
 25/29 anonim ***** válasza:
66%

#23 vagyok.

Igen, simán. Nekem 40 felett simán összejött, semmit nem tettem érte, nem volt tervezett.

2021. márc. 31. 23:27
 26/29 anonim ***** válasza:
46%
Akkor neked nagy szerencsed volt, de hidd el, nem ez az altalanos. Es az se mindegy, hogy 40 felett voltal vagy 45?
2021. ápr. 1. 08:52
 27/29 anonim ***** válasza:
49%

40 felett picivel, igen.

Amúgy 30-nál nem nézek ki többnek, tisztán étkezem, rengeteget futok - ezt sokan nem hiszik el, de baromi fontos. Plussz masszázs, hogy mindig fel legyek lazítva.

2021. ápr. 1. 11:38
 28/29 anonim ***** válasza:
64%
Az oke, hogy jol nezel ki, de a petefeszkeid elete nem veges es a korral csokken a mukodesuk.
2021. ápr. 1. 12:27
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

Persze, amit írsz, az igaz.

2021. ápr. 1. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!