Mi a véleményetek a méhpempő, vagy méhpempő kapszuláról a teherbeesés szempontjából?
A sors nem akarja,hogy sikerüljön!
Valamit helyre kellene tenni!
Ne a csodaszert keresd,hanem gondold át komolyabban miért nem fogan meg az a gyermek!
2essel egyetértek.
Volt egy ismerős hàzaspàr 4 évig próbálkoztak, mindkettőnél minden oké volt, orvostól orvosig jàrtak...
Végül szétmentek 9 év utàn (ebből csak az utolsó 4 évben próbálkoztak)
Mindkettőnek lett pàrja pàr hónapon belül.
A nő kB fél év utàn terhes lett, a pasi baràtnője is még abban az évben.
Csak együtt nem ment nekik.
2: áldozathibáztatás lvl végtelen.
Mint amikor elmagyarázzák, hogy a ráknak lelki okai vannak, ergo a rákos magának okozta a bajt...
5. Önvédelmi pszichológiai mechanizmus, hogy aki ügyesebb és okosabb (vagyis a beszélő) azzal ilyen nem történhetik.
Lehet lelki oka (stressz), és lehet olyasmi, aminek még nem jártatok utána vagy még nem tudják kimutatni. És hitetektől függően, beleláthattok valami útmutatást is.
Méhpempő azért - lombikhoz képest pláne -, nem egy nagy összeg. Ha nem vagy rá allergiás, szedd nyugodtan, bajod biztos nem lesz, és úgyis itt a vírus, hajrá immunerősítés. Általában 3 hónapot mondanak minden ilyesminek (vitamin, gyógynövény), mire lehet tapasztalni, hogy hat-e.
Ha még aktuális, én is ajánlom a méhpempőt,kb 1 év próbálkozás után 2 havi kúrát csináltam meg, a harmadikat már nem kellett elkezdenem.. :)
Persze nem tudom, hogy ez segített-e, de én hittem benne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!