Tényleg könnyű teherbeesni vagy túlparázom?
Próbálam utánakeresni ennek, de alig találtam valamit.
Félek hogy szex közben teherbeesik a lány. Azoktól parázok hogy mondjuk leszop, elélvezek, rámegy a kezére aztán megujjazza magát, vagy a testemről a vaginájára folyik. Vagy hogy a szájába élvezek, csókolózunk, kinyalom aztán ettől. Meg amúgy is a szex utáni fürdés, ilyenkor nem lehet olyan hogy úgy mossa magát a lány hogy utána belemegy véletlen a vaginájába a testéről? Meg hogy ha csak hozzáérek az előváladékos cerkámhoz akkor utána megujjazom, attól lehet?
Tudom hogy egy csomó kérdés de nagyon zavar a dolog és vágom hogy van akinek rohadt nehéz teherbeesni, meg a biológiája bonyolult, de én tényleg nem akarom ennek az esélyét, de azt se hogy úgy sexeljünk mintha valami orvosi vizsgálat lenne.
Majd ha mar kicsit rutinosabbak vagytok, megtanuljatok hogy mit mikor lehet, milyen sorrendben hogy fentieket elkeruljetek. Lassuk be eleg kicsi az eselye annak h a szajaba elvezel, nyelves csokot valtotok es ezutan kenyezteted oralisan.
Vedekezzetek es a spermaval kapcsolatos dolgok utan mar ne ujjazza meg magat. Ha megis igy szeretnetek, akkor fogamzasgatlo tabletta, pharmatex krem.
Gumi+fogamzásgátló tabletta+nem mész el benne így se, hanem kiveszed= majdnem 100%os védekezés
De szerintem igy nem csinálják valami sokan 😂
7-es vagyok
Kérdező! Szerintem ezt ne kérdezd meg itt,mert kis taknyosok válsszolnak és húzzák le az értelmes választ.
NEM lehet teherbeesni olyan módon, amiket írtál, normál szexhez meg védekezni kell.
39/n
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!