Adott egy gyermek. Szeretnenk testvert, de endometriozis miatt mar csak a lombik johet szoba. Se termeszetes ut, se inszem nem jarhato ut. Belevagnatok?
Belevágnék. Persze csak is hosszas körbe járás után.
Örökbe sosem fogadnék, lehet megkövezni.
Esetleg adhatsz egy esélyt az alternatív gyógymódoknak is. Persze nincs rá garancia, hogy az megoldja a problémát, de több embert ismerek, akiknek így sikerült újra teherbe esni természetes úton endometriozis után.
Egy próbát megérhet.
Már van gyerekem, ha a következő baba nem sikerülne, elfogadnám, nem mennek lombikra (nem tenném ki magam q sok homrmonnak beavatkozásnak), örökbe sem fogadnék.
De meg lehet érteni, ha valakiben olyan erős a vágy a babára, hogy végig csinálja ezeket.
Koszonom, a lombikosnak foleg koszi a valaszt! :-*
Utolso, kivettek a petevetekeimet, nincs alternativ megoldas sajnos ezek nelkul. :(
14-es, egyszerre irtunk, termeszetesen az elotted levonek irtam.
Neked is koszonom a valaszt! Megerositetek.
Én szerintem bevállalnám,ha nagyon szeretnék még egy gyereket.
Valaki mutasson már nekem egy olyan tanulmányt, ami egyértelműen kimondja, hogy a lombik növeli a rák kockázatát! Ez már nem az első eset, hogy ilyet látok, és kíváncsi lennék hiteles forrásra, hiszen lombikosként számomra is érdekes lehet.
Én lombikos vagyok. Természetes úton sajnos nem lehetett gyerekünk. 4 lombikom volt, mire sikerült. Már-már az örökbefogadáson gondolkoztunk, de így, hogy sikerült a lombik, az örökbefogadást elvetettük. Sok hormon... blablabla. Lelkileg nehéz út, mert az ember már nagyon várja a kisbabát, de az ember nem adja felés a céljáért küzd.
Így, hogy van saját gyerekünk, én már nem fogadnék örökbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!