Lombik endometriozis mellett kinek, hogy sikerült?
Nekem az endometirózis hatására el is kellett távolítani a jobb petefészkemet, és alaposan megcsonkolák a bal. Jártam Debrecenbe fél évig havonta hormonkezelésre.A doki szerint minden rendben, ennek ellenére nem jött a baba (a lombikról én hallani sem akartam). Majd bő 3 év múlva...spontán, mindneféle rásegítés nélkül megtörtént a csoda.
Most 5 éves, és fantasztikus pasi!
Sok sikert, erőt, és kitartást kívánok neked/nektek!
Nem, én sajnos nem ilyen vagyok. Úgy voltam vele, ha megvan írva, hogy nekünk bbánk lesz, akkor majd jönni fog, ha nem, nem. Kicsit struccpolitika, és homokba dugum a fejem,ez tény, de én ilyen vagyok.
Azt hiszem az égiek tudták, hogy most már megértem rá, és jött.
Nekem egy darab petefészkem van endometriozis miatt, az is csonkolt😕 De a lombikprogram kétszer is sikerûlt, elsőre! Ami nekem bevált, legalábbis jó érzés volt rákészülésként, hangolódásként: aviva torna, meditáció, teljes ráhangolódás, nagy méregtelenítés, forever termékek, inofolic granulátum, nagyon sokat bicikliztem jó levegőn, es a legfontosabb, a hit!
Nagyon sok sikert kívánok, problémamentes terhességet es egészséges kisbabá(ka)t!!!!
Engem is 2x műtöttek endometriózis miatt.
A 3. lombik sikerült. Hétfőn lesz 4 hónapos a kislányom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!