Endometriozis mellett kizárólag csak lombikkal lehet teherbeesni?
A legsúlyosabb, négyes fokú endometriózisom volt, májusban műtöttek, szeptemberben spontán teherbe estem.
Most másfél éves a pici :)
Az endometriózis meg jön vissza már nagyon erős fájdalmaim vannak újra, ebből hamarosan műtét lesz megint sajnos.
28 évesen műtöttek egy 7 cm-es csokicisztával, összenövésekkel. A műtét után 2 hétre megjött, utána kezdtünk próbálkozni. A következő menzesz már ki is maradt és pozitívat teszteltem. Most 4 éves és van egy 2 éves hugicája, aki 3 hónap alatt fogant.
Sok sikert!
Köszönöm a válaszokat lányok! Bízok benne h nekünk is hamarosan összejön de azért kertem időpontot a debreceni kaáliba egy elbeszelgetesre es friss vizsgálati eredmények beszerzésére :) nálam szerintem mar az is probléma lehet h gorcsolok a témán ..
jo egészséget es sok örömöt a picikhez !
Így is van ! :) en januárban megyek Debrecenbe, kiváncsi vagyok, ott mit mondanak. A jelenlegi kezelőorvosom három lehetőséget dobott fel vagy próbálkozunk, de nem irt fel semmilyen gyógyszert, ami stimulálja a Pé-t, vagy GNrh vagy lombik. Próbálkozunk lelkesen, de mindenképp szeretnem kikérni mas doki véleményét is :)
En is ugy gondolom, hogy vagy így vagy ugy de osszejon a Babóca! ;) Januárban jelentkezek :) kellemes ünnepeket !
Szia.
Mi is januárban megyünk a Kaáliba konzultációra. Ki lesz az orvosod?
Nekem sajnos nem lehet csak lombikkal babám, mert össze van sorvadva mindkét petevezetékem.
37 éves vagyok, már sürget az idő, ezért mi az első beültetést fizetősen kérjük, így talán gyorsabban sorra kerülünk.
Már elkezdtük a vérvételeket, hogy mire megyünk minden papír a kezünkben legyen.
Mindenkinek sok sikert kívánok, Boldog Ünnepeket!
Kata
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!