Endometriozis mellett kizárólag csak lombikkal lehet teherbeesni?
Figyelt kérdés
28 éves vagyok túl két műtéten, 1. Műtét után GNrh kezelést kaptam, akkor nem volt meg alkalmam babát vállalni. 1 éve ujra cisztat találtak augusztusban megműtöttek, szerencsére osszenoveseket nem találtak es átjárható is vagyok. GNrh ra ismét nem akarok menni... anélkül lehetséges a teherbees vagy mindenképp lombik. 4 hónapja próbálkozunk sikertelenül . Hasonló problémával küzdök írjanak illetve azok is akiknek lombik lett végül, egyből sikerult ?2016. dec. 13. 18:09
11/17 anonim válasza:
Juj de izgi, nekünk is Ő lesz a dokink. Nagyon bírom, kedves, figyelmes, mindig mindenben lehet rá számítani!
Már nagyon várom, hogy január legyen végre! :-)
Ti merre laktok?
12/17 A kérdező kommentje:
Ezt örömmel hallom, még személyesen nem volt alkalmam a dokival találkozni. Mi Nyíregyházán lakunk. Ti ?
2016. dec. 18. 12:39
13/17 anonim válasza:
Mi Mezőkövesd mellett, egy kis településen.
Szerintem meg lesztek elégedve vele.
Mikorra van időpontotok? Nekünk január 19. Már nagyon várom, hogy mehessünk!
14/17 A kérdező kommentje:
Nekünk január 9. :) eljön hamar, en is várom már !!! Újabb lépéssel közelebb a célhoz :)
2016. dec. 18. 21:37
15/17 A kérdező kommentje:
Sziasztok!!! :) ahogyan írtam is ma volt időpont konzultációra, pozitív az első benyomás.
Nálunk lombikot javasoltak, ha minden jól megy márciusra már sikerülhet :)
2017. jan. 9. 18:49
16/17 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Mi újság veletek? :)
Hétfőn petesejt leszívás , nagyon szurkoljatok, hogy jó eredményeket kapjunk ;) Puszi nektek!
2017. febr. 16. 18:46
17/17 A kérdező kommentje:
Vissza kaptunk ma két kis mazsolát :)
2017. febr. 22. 17:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!