A vírushelyzezben is elkezdhetjük a lombikot?
Igaz nem lombik, de a magán orvosom pl azt mondta, hogy amíg nincs rendelet arra, hogy csak az életmentő műtéteket lehet elvégezni, addig ő dolgozni fog. Ha a lombik intézet is így vélekedik, akkor miért ne?
Ha nem szeretnétek közösségbe menni, akkor fel lehet utazni autóval Pestre anélkül is, hogy emberek közé menjetek. Pl elviteles ebédet esztek, nem ültök be étterembe. Az intézetben meg úgyis maszkoztok és utána kezet mostok.
Nekem mostanában fog kezdődni a lombik. Mindenképpen jelentkezzetek be, azzal semmit nem veszítetetek.
Először csak konzultáció lesz, kiírják a szükséges vizsgálatokat, és majd az eredmények függvényében döntenek a továbbiakról.
Én úgy tudom minden beavatkozást és gyógyszereket áll a tb. Inszem volt nekünk eddig az ingyenes volt és most kezdjük majd a lombikot, tudtommal az is ingyenes. Minden inszem előtt kellett PCR tesztet csináltatnunk. 60.000 ft volt sajnos.
November 20-án hív a doki és egy telefonos konzultáció lesz a vírus miatt. És remélem idén meglesz a lombik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!