Inszemináció után lombik?

Figyelt kérdés

Most volt a 3. inszeminációnk.

30 évesek vagyunk és az inszem után az orvos azt mondta, hogy ha most nem sikerül, akkor felajánlja a lombikot. Iszonyú volt ezt hallani...

Olyan kérdésem lenne, hogy akik inszemről léptek lombikba, nektek mi volt a folyamat?

Következő ciklusban mehetett is a stimulálás? Vagy lesznek újra vizsgálatok vérvételek és hosszabb folyamat előzi meg? (Kaáli)

2020. szept. 14. 21:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
67%
Van az a helyzet, amikor a várakozás csak ront a helyzeten. Teljesen egyenfüggő. Én amondó vagyok, hogy minden orvosi problémát kezelni kell, és a lehető legtöbbet megtenni a siker érdekében, ha az a lombik, akkor lombik és kész. Az egész azon múlik, hogy tényleg mennyire akár egy pár gyereket.
2020. szept. 21. 09:11
 12/18 A kérdező kommentje:

Megbeszéltük és jelentkezünk a lombikra. Pàrom szkeptikus. Sajnos nem tudja pontosan mi is ez. Most az hogy én meselek neki róla, azért az édes kevés. Kérdezgette tegnap hogy nem lesznek ikrek? Nem lesz beteg? Fél nagyon. Nem akarunk lét babát semmiképp. De elmagyaráztam neki, hogy ennek is megvan a módja, hogy kicsi esely legyen az ikrekre.

Nem akarok várni. Itt a vírus is. Az Első inszemünk pont március végén kezdődött volna és 3 hónapot csúszott miatta....

2020. szept. 21. 09:47
 13/18 anonim ***** válasza:
Nyugi, egyelőre azt mondják a meddőségiben, hogy nem lesz olyan leállás több, mint márciusban volt. Sok sikert nektek!
2020. szept. 21. 09:57
 14/18 A kérdező kommentje:

Köszönjük szépen!

Ma fel is hívtam őket. Annyit mondtak, hogy ez nem ciklushoz kötött dolog lesz egy konzultációval indítunk, hívogassam őket időpontért. Ez mondjuk fura, de ahogy kérte, minden nap hívni fogom őket.

2020. szept. 21. 19:11
 15/18 A kérdező kommentje:

Sajnos csak telefonos konzultációt tart a doki... aminek nem annyira örülök mert párom nem fogja hallani amit mond.

Valamint ez a telefonos konzultáció november 13-án lesz, ez sokkolt. Idénre el kell engednem ezt a dolgot, de nem tudok mit tenni sajnos. Várakozunk....

2020. szept. 22. 10:06
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez tavasszal is így volt nekünk, hogy telefonos volt a konzultáció. Nem rossz ez, legalább nem kell utazni. Mivel egyébként is együtt járunk az intézetbe, így aznapra úgyis szabit vett volna ki a férjem. Mi úgy oldottuk meg, hogy otthonról dolgozott, és amikor volt a konzultáció szünetet tartott. Telefont pedig kihangosítottam, de szóltunk a dokinak is, hogy ketten vagyunk a vonalban. Engem az rosszabbul érintett, hogy az intézetbe nem jöhet be:-(

Gondolj most úgy erre a várakozási időre, hogy kicsit pihentek. Addig is tudtok programokat csinálni:-)

2020. szept. 22. 10:27
 17/18 anonim ***** válasza:
Ó, ez csak két hónap várakozás, az semmi. Lehetett volna sokkal több is , ahogy régen is volt.mi is ennyit várunk első konzira, már csak 3 hét. Addig is egy utolsó Closti+Ovitrelle kúra pont belefér az időnkbe, hátha szerencsés lesz.
2020. szept. 22. 11:17
 18/18 A kérdező kommentje:

Én most órák óta bújom a netet. Elmentem venni protexin gynophilus és ligetszépe olaj kapszulát. Hátha csodát tesz a sperma gyilkos hüvelyemmel 😄

Egy próbát megér hátha 1 db sperma élve eljut a méhnyakig.

Sok sok programot csinálunk mindig de most hogy jön a hideg kuckózós idők így sokkal nehezebb lesz. :(

2020. szept. 22. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!