Az átjárhatósági vizsgálat fáj? Hogyan zajlik? Ha vannnak kis tüszőim akkor van peteérésem is?
Figyelt kérdés
Bocsanat a buta kérdésért2020. szept. 10. 18:03
1/4 anonim válasza:
Attól függ, milyen típusú átjárhatósági vizsgálat lesz. Nekem volt röntgenes és ultrahangos is, az előbbi nagyon fájt, az utóbbi alig. Átjárható voltam mindkét esetben. A kis tüszők nem jelentik azt h van peteérésed. 20 mm körülire kell megnőnie, hogy megrepedjen és kiszabaduljon a petesejt.
2/4 anonim válasza:
Nekem a Hycosy is nagyon fájt. Le voltam tapadva sajnos.
Elvileg akinek nincs semmi problémája, annak nem fáj. De hát ki tudja ezt előre...
Ahogy az első is írta, attól mert vannak kicsi tüszők, nem jelenti, hogy van peteérés is. Kell, hogy legyen 1, esetleg 2 domináns is, ami megnő akkorára, hogy megrepedjen. 21-25 mm-esen reped általában.
3/4 A kérdező kommentje:
És a 11.ciklusnapon már kelet volna latni a domináns tüszőt? Vagy még később alakulhatott ki a kicsikbö?
2020. szept. 12. 15:55
4/4 anonim válasza:
Én most voltam egy hete rötgenesen. Hát megvoltam ijedve rendesen. De semmi extra,nyílván kellemetlen,de ahogy én is olvastam itt fent mennyire fájdalmas..
Nyílván aki egyeltalán nem bírja a fájdalmat annak igen.
Az egyik petevezetékem volt elzáródva,a másik átjárható volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!