Párommal 3 éve vagyunk már együtt.. 19 évesek vagyunk. Elég rég óta nem vedekezunk. Már van 1 éve is kB. De nem esek teherbe, menzesz előtt is voltunk már együtt. És nem esek teherbe Ez mitől lehet?
Ez miért van vagy mitől lehet vagy nálam v. nála van a baj az is meg eshet?
Meg orvosnál nem voltunk.
Tervezzuk a gyereket persze nm most rögtön csak már elég régóta fel tűnt nekunk ez és elege lehangolo ez az egész.
kérem önöket hogy ha bármilyen normális válasszal tudnak nekem segíteni azt meg koszonném vagy esetleg tanáccsal.
Nem kellene altalanostanod,csak azert,mert a te szuleid ilyenek... Nekem is fiatalok voltak,foleg anyukam (22), es egyaltalan nem tort ra ez a frasz. Soha nem volt bulizos,eleteben 3x volt max diszkoban. Ma mar egyedul el,mindketten kirepultunk,apaval elvaltak 45 eves,es semmi jele az altalad leirtaknak. 21 eves vagyok,abszolut nem vagyok en sem bulis, es karacsonykor jon a baba. Egy percig nem bantam.
Viszont kerdezo! Nem ismerlek,viszont az irasodbol kiindulva nem biztos,hogy van erettsegid. Lehet a parodnak sincs. Igy lenyegeben kizart,hogy ketkezi/gyari munkaval (foleg ha te gyesen vagy) megtudjatok teremteni neki mindent... En olyan szempontbol szerencses vagyok,hogy parom egymaga megkeres 500ezret,illetve szuleim is tamogatnak,magam pedig egyetemre jarok,igy lesz hamarosan diplomam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!