Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
óvszerszakadás késik a menzesz nem bennt mentem el?
Majd a teszt megmondja...
Attól is függ, hogy neki hány naponta jönne meg, mert ha mondjuk több az átlagnál (28), akkor csak pár napot késik, és az még simán lehet az is, hogy stresszel. Legfőképp amiatt, hogy terhes lehet...
Nekem pl. 26 naponta jön meg, szóval én már eléggé aggódnék.
Kicsi az esélye, hogy terhes, de lehet...
De majd csak a teszt után derül ki...
Ilyen előfordul, ha már így mondod, inkább együtt "csesztétek el". Lehet, okosabb lett volna egy 72 órás tabi, de most már mindegy.
Viszont attól még szeretni fogod gondolom, hogy ez történt...Vagy nem? Ezzel együtt kell megbirkóznotok...
1-es voltam.
Mondom, nekem sem ugyanazokon a napokon jön meg... De ha tényleg nem állt be neki, akkor meg pláne próbáljon lenyugodni, és lehet rögtön meg is jön.
Holnap, a teszt után , ha negatív, lenyugszik, pár nap múlva meg fog jönni :)
Nincs mit :)
Ismerem a hasonló érzést, nekem a barátom tudott nyugodt maradni. Én is tudtam, hogy nem lehet gáz, mert nem szakadt el meg semmi, de féltem... Aztán amint megnyugodtam, minden jó lett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!