Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » óvszerszakadás késik a menzesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

óvszerszakadás késik a menzesz nem bennt mentem el?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Egy olyan kérdéssel fordultam hozzátok, h a barátnőmmel együtt voltunk március 27.-én és hát kiszakadt a gumi... A szakadást egyből észrevettem mert éreztem meg hallottam h vmi kattan... Nem élveztem el csak előváladék volt ami bekerülhetett... Március 6.-án jött meg neki utoljára és azóta semmi... Már 1 hete fáj a melle szurkál a hasa hányinger, szval a szokásos tünetei amik szoktak lenni... Hnap tesztelünk de már nagyon aggódom énis őis félt a kiszakadás óta, szerintetek mire számítsunkk? :/

2015. ápr. 9. 20:07
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%

Majd a teszt megmondja...

Attól is függ, hogy neki hány naponta jönne meg, mert ha mondjuk több az átlagnál (28), akkor csak pár napot késik, és az még simán lehet az is, hogy stresszel. Legfőképp amiatt, hogy terhes lehet...

Nekem pl. 26 naponta jön meg, szóval én már eléggé aggódnék.

Kicsi az esélye, hogy terhes, de lehet...

De majd csak a teszt után derül ki...

2015. ápr. 9. 20:13
 2/11 A kérdező kommentje:
értem, köszi, de annyira félek :( nemakarok ezzel elcseszni mindent szeretem... :'(
2015. ápr. 9. 20:20
 3/11 A kérdező kommentje:
amúgy fél éve vagyunk együtt és szeptemberben még 22-én jött meg neki legutóbb meg 6.-án szval még nem állt be neki
2015. ápr. 9. 20:22
 4/11 anonim válasza:

Ilyen előfordul, ha már így mondod, inkább együtt "csesztétek el". Lehet, okosabb lett volna egy 72 órás tabi, de most már mindegy.

Viszont attól még szeretni fogod gondolom, hogy ez történt...Vagy nem? Ezzel együtt kell megbirkóznotok...

1-es voltam.

2015. ápr. 9. 20:23
 5/11 anonim válasza:

Mondom, nekem sem ugyanazokon a napokon jön meg... De ha tényleg nem állt be neki, akkor meg pláne próbáljon lenyugodni, és lehet rögtön meg is jön.

Holnap, a teszt után , ha negatív, lenyugszik, pár nap múlva meg fog jönni :)

2015. ápr. 9. 20:24
 6/11 A kérdező kommentje:
Igen, szeretni fogom... ez egyértelmű... Igen csak feélt a 72órástól h milyen mellékhatásai vannak.. és meg hát csak előváladék elviekben attól nagyonnehéz teherbe esni... meg fiatal szval középsulis meg minden... és mi lenne kettőnkel ezek után sztem se az ő se az én szüleim nem örülnének neki és sztem végelesz :(
2015. ápr. 9. 20:26
 7/11 A kérdező kommentje:
meg ien fehér folyása is van ami elvileg menzesz elött szokott lenni de azis már legalább 4-5 napja tart
2015. ápr. 9. 20:26
 8/11 anonim válasza:
Egyre több jó dolgot mondasz, tényleg ne aggódjatok. Nyugtasd őt is, lehet akkor holnap már nem is lesz szükség a tesztre ;)
2015. ápr. 9. 20:28
 9/11 A kérdező kommentje:
próbálom :D tök szar kedvem volt mais... aztán délután adott egy ien műanyag szkarabeusz nemtom micsodát ami egyiptomból van neki és h az szerencsét hoz és odaadta az egyiket mert neki 2 van :D eleinte tök nyugodt voltam h nemlesz semmi baj aztán mostmár énis eléggé félek neki meg akármit modnok ... fél :/ nemokolom miatta remélem hnap - lesz :) amúgy köszi :D
2015. ápr. 9. 20:33
 10/11 anonim válasza:

Nincs mit :)

Ismerem a hasonló érzést, nekem a barátom tudott nyugodt maradni. Én is tudtam, hogy nem lehet gáz, mert nem szakadt el meg semmi, de féltem... Aztán amint megnyugodtam, minden jó lett :D

2015. ápr. 9. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!