Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Velem vagy. Teszttel lehet a...

Velem vagy. Teszttel lehet a gond?

Figyelt kérdés
3 hónapja használok ovulációs tesztet de egyszer sem mutatott pozitívat. Volt hogy a ciklus minden napján csináltam. A ciklusaim pontosan 28 naposak. A közepén megjelenik a teszten a második vonal de sosem éri el a pozitívat. Most pl napok óta ott van a második vonal de egyatalan nem erősödik. Már tesztet is váltottam de semmi. Kb 5 hónapja hagytam abba a fogamzás gátló szedeset. Jelzem nem gyermek vállalás céljából csinálom csak elgondolkodtam hogy sok esélyem lett volna a teherbeesésre mégsem estem soha teherbe. Ezért kíváncsiságbol elkezdtem tesztelni. Meg arra is figyelek hogy előtte 2 óráig ne pisiljek és ne igyak. Egy nap 2 tesztet csináltam dél körül meg este és így sem volt soha pozitív.
2020. szept. 4. 14:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Lehet csinálni érzékenyebb tesztet, ami mutathat pozitívat. Teljesen felesleges viszont, ha nem éred el a megfelelő LH szintet.
2020. szept. 7. 09:37
 12/14 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál. És éppen peteeresem volt. Tehát van!
2020. szept. 16. 12:44
 13/14 anonim ***** válasza:
Peteérésed (ha rendben vannak a hormonok) folyamatosan van. Kérdés, hogy ovulálsz-e.
2020. szept. 16. 13:29
 14/14 anonim ***** válasza:
Gondolom arra gondolt
2020. szept. 16. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!