Ha ovu előtt két nappal voltunk együtt, és mégsem sikerült a baba, lehet valami gond velünk?
Ovu előtt két nappal is kicsi az esély a teherbeesésre?
Biztosra tudom az ovu napját.
Kb minden ciklusban 25% körül van az esély a teherbeesésre még akkor is ha amúgy rendben van mindkettőtöknél minden.Szóval az hogy elsőre nem lettél terhes semmit sem jelent.
35 év alatt 1 év sikertelenség után.35 felett fél év után ajánlják a kivizsgálást.
Lehet. Honnan a bánatból tudnánk?
Amúgy ovukor kellene együtt lenni.
Nem ez az első sikertelen hónapunk. Persze, tudom h ovukor lenne nagyobb esélyünk, de párom 24 órában dolgozik, és általában pont úgy jön ki, hogy nincs itthon ovu napján. Másnap meg alszik.
Köszönöm a válaszokat!
Mi már 1 éve ovu körül vagyunk együtt, mégsem sikerül. Rendszeres ciklus, 22-23 cm tüsző, ami meg is reped, 9-10 mm nyálkahártya minden hónapban.. Onnan tudom, mert mindig akkor megyek orvoshoz ultrahangra.
Pár hete derült ki, hogy IR-em van de semmi nem utalt rá :(
bocsánat, mm a tüsző is.
Szerintem vizsgáltassátok ki magatokat, sok probléma tünetmentes. Nekem pl. minden más hormon jó.
Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!