Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » A spermakilövés erőssége...

A spermakilövés erőssége befolyásolja a teherbeesést?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most sajna kicsit intimebb kérdést kell kiraknom,de megmondom őszintén nem mertük megkérdezni az orvost,mert féltúnk hülyének néz,de gondoltam hátha itt nem néznek annak és írnátok.

Pár éve már hogy próbálkozunk a babával,de nem jön össze.

Voltunk vizsgálatokon is,most már elvileg minden rendben van velünk mégsem jön össze. Mivel jópárszor kellett spermavizsgálatot csinálni,így hát feltűnt hogy a férjem nem spriccel,csak kifolyik neki szószerint. Ez befolyásolhatja a dolgot vagy nincs hozzá köze? Érdemes ilyet megemlíteni a dokinak?

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2020. szept. 2. 07:01
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
10-es,ugye azt tudod hogy mintaadásnál 5 nap önmegtartóztatás szükséges? :) 5 nap szex nélkül..nos ott már azért se hosszú szex nem jön szóba se semmi nem tart sokáig. :)) Mondjuk ugye változó ki mennyihez van szokva. :)
2020. szept. 2. 13:31
 12/15 anonim ***** válasza:
Tudom, párszor adott már mintát a férjem is. Csak eszembe sem jutott, hogy mindtaadáskor feltétlen szex kell. Mondjuk mi 180 km-re járunk meddőségibe, esély nem lenne beérni vele. De 5 nap önmegtartóztatás azért nem a világ vége. 🙂
2020. szept. 2. 15:52
 13/15 A kérdező kommentje:
Hát az én párom 5.napon már gyorstüzelő :DD Mi otthonról tudtuk vinni szerencsére,így tudtam segíteni :DD
2020. szept. 2. 21:07
 14/15 anonim ***** válasza:
Igaz, hogy a spermák “úsznak”, de szerintem azért nem mindegy, hogy csak kifolyik mondjuk a hüvely elejére, vagy fellő a méhnyakig...
2020. szept. 3. 08:33
 15/15 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! Igen,én is ezen gondolkodtam,hogy annak csak felkéne mennie minél közelebb..és ha csak visszafolyik a hüvelybe..hát nem tudom. Na majd rákérdezek az én nőgyógyászomnál következő alkalommal, a férjem nem mer az ő dokijánál. :)

Köszönöm a válaszokat :)

2020. szept. 5. 15:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!