A spermakilövés erőssége befolyásolja a teherbeesést?
Sziasztok!
Most sajna kicsit intimebb kérdést kell kiraknom,de megmondom őszintén nem mertük megkérdezni az orvost,mert féltúnk hülyének néz,de gondoltam hátha itt nem néznek annak és írnátok.
Pár éve már hogy próbálkozunk a babával,de nem jön össze.
Voltunk vizsgálatokon is,most már elvileg minden rendben van velünk mégsem jön össze. Mivel jópárszor kellett spermavizsgálatot csinálni,így hát feltűnt hogy a férjem nem spriccel,csak kifolyik neki szószerint. Ez befolyásolhatja a dolgot vagy nincs hozzá köze? Érdemes ilyet megemlíteni a dokinak?
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Szerintem nem befolyásolja, de titokban én is mindig örülök ha úgy sikerül elmennie hogy nem csak kifolyik hanem érzem hogy erő is van benne.
Mi egy éve próbálkozunk még “csak”
Ha ettől félsz (bár nem gobdolom, hogy befolyásolja), próbáljatok a pózokkal játszani.
Részesítsétek előnyben a kutyapózt, vagx, ha te vagy, hason, esetleg egy kispárnával a popód alatt. Vagy, ami nektek kényelmes.
Így, mélyebb a behatolás, s ha "folyik" is közelebb van a méhnyakhoz az ejakulátum.
Nekünk úgy jött össze, hogy peteérés tájékán amikor együtt voltunk, utána fekve maradtam és megemeltem a fenekem alját egy párnával, hogy bent maradjon minden. Kb fél órát voltam így, közben tv-t néztem. 😄
Mi 10 hónapig próbálkoztunk, utolsó hónapban volt ez a módszer.
Utolsó vagyok, volt időm kitapasztalni, hogy mikor vannak a termékeny napjaim, emiatt tudtam mikor érdemes együtt lenni.
Eleinte Lh teszteltem, akkor láttam mikor van a pozitív nap, aztán később egyre jobban észrevettem az azokon a napokon jellemző jeleket és szimplán megismertem a testem. Sokat számít ez is.
Köszönöm Mindenkinek :) Akkor most megnyugodtam :D
Hát próbálkozunk pózókkal,meg a falon is szoktam lenni párnákkal a seggem alatt. :D
Mit meg nem próbálunk a sikerért! :D
Kicsit ciki volt megkérdezni,de hát na :)
Nos kedves eszes 9-es..szerencsére nálunk nincs probléma a szex-el,nagyon brutálisan jókat szoktunk együtt lenni. :) De nálad viszont úgy látom vannak problémák..
A férjem üzeni vegyél magadnak guminőt vagy ha nő vagy akkor egy jó nagy bránert és boldogítsd magad ne mást. ;)
Amúgy meg gusztustalan hogy egy babatervező problémával küzdő kérdésnél valaki ilyen alpári...
Neki sose "lőtt" nagyot azt mondta,mindig így volt neki,szóval a pohár miatt nem,meg máskor sem(részleteket hagyom) :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!