Szerintetek mi segíthetne? (Fogamzásgátló abbahagyása után)
4 hónapja hagytam abba a fogamzásgátló szedését több, mint 10 év után. A ciklusom 32-34 napos, az első két hónapban csak 1 napig tartott a vérzésem, az utóbbi két alkalommal már erősebb volt. Voltam kivizsgáláson, megnézték a pajzsmirigy értékeimet és terheléses cukor/inzulin vizsgálat is volt. Az endokrinológus enyhe pm alulműködést és IR-t állapított meg, egyelőre egyikre sem kaptam gyógyszert. Azt mondta, hogy legyek türelmes. Fél év múlva lesz a következő konzultáció, ha addig nem javulnak az értékeim, akkor kapok gyógyszert.
Arra vonatkozóan nem mondott semmit, hogy mit csináljak ebben a fél évben. Rossz érzésem van azzal kapcsolatban, hogy nem igazán jók az értékeim és lehet, hogy eltelik fél év és még peteérésem sem lesz.
Szerintetek van valami ami segíthetne ebben a helyzetben vagy tényleg csak várjak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!